Comentarii pe articolul Preturile apartamentelor vor creste cu 15-20% anual pana in 2010


acest articol nu este altceva decat adverstising

Codrut Popescu la 26 Septembrie 2007, ora 10:36
acest articol nu este altceva decat adverstising
Doar nu va asteptati ca firma Colliers sa declare ca vor scadea preturile apartamentelor. Dimpotriva, arata ei ca au facut studii si ca preturile vor creste ca te duci repede la banca sa iei un credit si sa-ti iei un apartament cat mai sunt inca la pretul asta "bun", ca doar e pomana. In plus vorbim aici despre 2 categorii de aparatamente cele noi si cele vechi. Pretul unui aparatament vechi intr-o cutie de chibrituri este cu mult supralicitat. Deja preturile din Bucuresti depasesc preturile din Budapesta sau Praga, tari mai dezvoltate economic decat noi. Chiar si pretul unui apartament nou este mult supralicitat ptr ca daca te muti in Pipera faci minim o ora pana in Aviatiei daca nu mai mult dimineata si nici nu poti sa spui ca traiesti intr-o zona civilizata.
Cosmin Zanfir la 26 Septembrie 2007, ora 10:54
Sunt terenuri foarte bune in sud,vest mai putin est.Bucuresti nu inseamna Pipera si Baneasa.Exista tehnologi de constructi foarte avansate.Cu 70000 euro te muti in casa noua.
Lasa apartamentele,incearca sa traiesti pe pamant unde ai un spatiu in care fiecare membru al familiei are parceluta sa . Este minunat , crede-ma !Succes !
Oana Daraban la 26 Septembrie 2007, ora 18:01
cosmin...tot sustii peste tot ca te muti la casa noua cu 70000e.Nu e chiar asa!In primul rand trebuie sa ai terenul,care e enorm de scump si ma indoiesc ca cei care posteaza aici atat de inversunati au la dispozitie cate 6-7 ari de teren pe care sa isi faca o casa.
Ana Pata la 26 Septembrie 2007, ora 20:52
Numai daca te uiti pe acest website si vezi cate reclame la agentii imobiliare sunt, devine foarte evident faptul ca toate aceste articole sunt facute cu scopul de a face reclama acestor companii. Dar daca aceste apartamente se vand asa de mult, de ce este nevoie de atata publicitate? La metrou, in ziare, pe internet, pe panouri publicitare din tara sunt reclame la diverse agentii imobiliare, cartiere rezidentiale etc. De ce ar cheltui cineva atatia bani pe publicitate daca afacerile ar merge atat de bine? Singurul motiv plauzibil este ca de fapt si de drept aceste apartamente nu se vand chiar ca painea calda. De ce atunci cand contactezi un agent imobiliar pentru a cumpara un apartment, niciodata nu-ti va zice exact cate apartamente s-au vandut si cate au mai ramas? Eu cunosc un caz concret in care o firma a construit cateva blocuri pentru a vinde apartamentele, insa nu are prea mare succes datorita materialelor ieftine si proaste folosite si a pretului exorbitant pe care-l cere pe metru patrat. Asa ca s-ar putea ca pretul locuintelor sa scada mai rapid decat se preconizeaza, mai ales pe fondul scumpirii alimentelor de baza necorelata cu cresterea salariilor.
Eugen Baluta Cepareanu la 27 Septembrie 2007, ora 14:49
Sunt de acord cu Cosmin cum sunt de acord si cu altii. Daca nu ai teren este mult mai dificil. Iar proiectul de a-ti "face" casa poate dura cativa ani buni... Asta pentru a avea o viata decenata intre timp...
Cu toate acestea eu prefer solutia lui Cosmin. Sunt destule firme specializate, cu experienta si traditie in Germania, Elvetia sau Austria care iti pot "ridica" o casa moderna (in anumite cazuri complet mobilita si utilita in altedele doar finisata, ore mobilata si utilate baia si bucataria) in cateva saptamani... Casele au o suprafata locuibila de 80-120 mp pot duce in medie cam la 80-100.000 euro. In cazul acestor tipuri de case pretul pe MP este de cele mai multe ori sub 1200 euro/mp.
Depinde ce vrei si ce-ti permiti

  Inapoi la articolul Preturile apartamentelor vor creste cu 15-20% anual pana in 2010

Setari Cookie-uri