Comentarii pe articolul Stolojan a renuntat la functia de premier. Emil Boc, desemnat prim-ministru


Stolojan a renuntat la functia de premier"

Daniela Tuleu la 15 Decembrie 2008, ora 12:37
Stolojan a renuntat la functia de premier"
FARA COMENTARII! DACA STOLOJAN, CARE AR AVEA CEVA DE SPUS... SI DE FACUT IN PLAN ECONOMIC, AVAND SUSTINEREA POLITICULUI RENUNTA....POLITICUL VA DICTA ECONOMICULUI.... CEEA CE E.... RAU DE TOT!
Miculschi Cristina la 15 Decembrie 2008, ora 12:49
joaca tare Base!!!!!! sau serviciile, cum vreti s-o luati ( e tot una)
Silviu Bucur la 15 Decembrie 2008, ora 12:59
Cineva din PSD nu l-a vrut !
Poate dosarele, cine stie ...
Si-a dat seama ca nu mai are sustinerea necesara sa faca ce trebuie si atunci ...
Lidia Munteanu la 15 Decembrie 2008, ora 13:09
Imi pare rau ca d-nul Stolojan si-a depus demisia.Este o persoana competenta si puteam sa mai speram si noi pentru bunastarea TARII.
Razvan Catalin Rinder la 15 Decembrie 2008, ora 13:42
Incredibil. Desi aveam oarecare indoieli in privinta competentei lui Stolojan, care a mai fost premier si de numele caruia se leaga afacerea Megapower si altele, imi dau seama acum ca irasi iesim in pierdere. Emil Boc, premierul desemnat al Romaniei in momentul de fata, ca pana saptamana viitoare mai e timp de a modifica schimbarea, mi se pare un element tragi-comic al politicii romanesti. Dupa cazatura in cap live in emisiunea lui Andei Gheorghe, cariera sa politica pare ca a intrat pe un fagas ascendent. Primar al Clujului si premier desemnat pe moment al Romaniei. La anul am senzatia ca va candida si la presedintia Romaniei si nu este exclus ca sa aibe succes.
Bragau Gavrilita la 15 Decembrie 2008, ora 14:45
nu ma mira retragerea lui Stolojan.....A cata oara o face ?A treia oara din cate stiu eu.Poate este un economist competent dar este si usor de manipulat.
Strategia lui Base a castigat din nou.
Razvan Gabriel la 15 Decembrie 2008, ora 18:29
L-au mancat din nou... Ce nu face Base ca sa iasa in fata?Norocul lui ca-l duce capul. Pacat ca asta-i "politica" romaneasca...
Constantin Cucu la 15 Decembrie 2008, ora 20:09
Ii tare de cap, dar unde-i este mintea?

Asa tara, asa conducatori!
Iliescu Diana la 16 Decembrie 2008, ora 17:10
Nici nu este de mirare . Era previzibil ca ceva de genul acesta se va intampla. Daca Stolojan care mai avea o oarecare legatura cu economia si-a dat demisia, este de inteles ce va face BOC-ce spune Basescu.
De fapt ce s-a intamplat in ultimii aproape 20 de ani. Politicul dicteaza in sfera economicului si avem soarta pe care ne-o meritam.
Pacat!
Liviu Gelea la 16 Decembrie 2008, ora 23:56
Cred ca nu se simte nimeni jignit indiferent de convingerile sale politice daca afirm ca gestul domnului Stolojan este cu atat mai urat cu cat numele sau a fost folosit in campania electorala: se stia ca daca formeaza pdl guvern, stolojan ar fi fost numit prim ministru. Daca s-ar fi stiut ca Basescu il va pune pe Boc prim-ministru rezultatele alegerilor ar fi fost altele.

  Inapoi la articolul Stolojan a renuntat la functia de premier. Emil Boc, desemnat prim-ministru

Setari Cookie-uri