Comentarii pe articolul G. Butunoiu: Cei care fac sacrificii pentru firma risca sa sfarseasca intr-o frustrare dureroasa


Sacrificii pentru firma

Sebastian Ovidiu Miron la 15 Ianuarie 2008, ora 13:53
Sacrificii pentru firma
Asa este. Iubirea este subiectiva. Sunt oameni care incurca fidelitatea cu inconstienta. Firma nu are suflet sa simta si sa aprecieze sau nu. Iar un manager superior care iti apreciaza aceste asa zise calitati,"munca dura" si "sacrificiu" nu este batut in cuie in acea functie. Si poate fi inlocuit cu altul mai putin dispus la aprecieri de acest gen.
Nicolae Ionescu la 16 Ianuarie 2008, ora 19:18
Din pacate, in ultimii ani te sacrifici de pomana, in firmele mari se practica angajarea familiei care nu are nici un criteriu de apreciere, in afar de cel al castigului de clan si de acaparare a puterii in mod necuvenit. la firmele mici, aceasta iubire tine atata timp cat nu sunt multi angajati si seful ii poate controla pe toti. dupa ce angajatii sunt mai mult de 30, interesele, arivismul si interesele da familie ale sefului suprem isi spun cunvintul si, chair dac firma merge prost, sunt promovate rude, nu specialisti. iubiti-va firma cat seful cel mare este zilnic langa voi, apoi...fiecare cum poate !

  Inapoi la articolul G. Butunoiu: Cei care fac sacrificii pentru firma risca sa sfarseasca intr-o frustrare dureroasa

Setari Cookie-uri