Comentarii pe articolul Demisii in lant la Zapp (Update)


Solutia perfecta pentru performanta slaba: DEMISIA

Julian Pascu la 17 Ianuarie 2008, ora 10:15
Solutia perfecta pentru performanta slaba: DEMISIA
Compania ar fi putut avea rezultate bune si o pozitie super-confortabila pe piata in masura in care ar fi existat profesionisti la carma departamentelor-cheie. Dar, asa cum se intampla si in cazul altor jucatori din alte industrii, angajarea de persoane cu o pregatire precara, fara capacitatea de a intelege si pune in practica misiunea si valorile respectivelor organizatii, fara KPO stabilite clar, fara evaluari pre si post angajare, fara obiective SMART setate la nivel de divizie si individ, este normal sa se ajunga la emiterea de scuze lamentabile, de tipul celor enuntate : "...perioada dificila in care compania a pierdut din vizibilitate in conditiile unei concurente puternice pe piata locala de telecom". Concurenta puternica ar fi trebuit sa genereze plus-valoare, motivare in depasirea barierelor de plasare pe piata si castigare prin inovatie, etc.

Un sfat catre demisionari - alegeti pe viitor un job intr-o companie in care sa credeti si sa vreti sa faceti performanta, nu numai sa va pontati zilnic si sa incasati salariul fara a face nimic, in conditiile in care bugetul alocat va permite sa realizati excelenta in business !
Dan Sava la 17 Ianuarie 2008, ora 11:16
Foarte interesant si pertinent comentariul. Mi-ar placea sa stiu care este pozitia lui Julian: angajat sau angajator?
Julian Pascu la 17 Ianuarie 2008, ora 13:41
Sunt atat angajator cat si angajat al propriei companii + alte cateva organizatii multinationale ca si consultant management / expert in planificare strategica a afacerilor.
Cristian Nicolae la 17 Ianuarie 2008, ora 21:05
Consumatorul,in general,este un element ciudat si mai ales in Romania.Fara o politica de promovare activa si a unor oferte concrete e f greu de reusit pe o astfel de piata,unde consumatorul vede precum calul, 2 companii si atat indiferent de tarife si alte oferte,avantaje.Intradevar,pe langa cunostintele solide,trebuie sa ai un fler f bine dezvoltat,sa incerci sa simti ceea ce doreste consumatorul,sa incerci sa-l faci sa inteleaga ca nu te gandesti numai la profitul tau,ci si la al lui.Succes.

  Inapoi la articolul Demisii in lant la Zapp (Update)

Setari Cookie-uri