Comentarii pe articolul Un investitor francez s-a sinucis dupa ce a pierdut circa 1,4 mld. dolari in scandalul Madoff


De ce? Au uitat de unde au plecat.

Coptil Sergiu la 6 Ianuarie 2009, ora 21:43
De ce? Au uitat de unde au plecat.
De ce ? Oare au avut acesti bani de cand ei s-au nascut? Cred ca au uitat de unde au plecat, de ce nu pot sa o ia de la inceput? Daca sunt prea batrani, de ce nu copii lor nu pot sa faca ca si ei? Eu cred ca le este prea frica de locul de unde au plecat.
Laurentiu Caimac la 8 Ianuarie 2009, ora 10:41
Ca doar n-au plecat din Romania :) ca sa le fie frica. In momentul in care falimenteaza un gigant, indebiteaza si a treia generatie dupa el. Asa ca e mai simplu sa se sinucida pt ca i se ia si perina de sub cap. Astfel, familia refuza acceptarea ereditatii si scapa de pasive. Raman toti membrii familiei cu ce au avut in nume propriu. Oricum, nu cred ca in cazul germanului era vorba de un colaps atat de mare. Desi, numai el stia ce are in ograda. Mai este si chestie de onoare. Pt ca faci parte din Lumea Mare, cei care controleaza. Si poti ajunge mult mai sarac decat angajatii tai. Plus ca pana la data respectiva ai fost considerat un geniu al ascensiunii. Este dureros, peste intelegerea mentalitatii noastre de "las' ca merge si asa", sa iti pierzi NUMELE. Pentru ca ce altceva suntem noi decat niste nume carora li se asociaza actiuni (fapte) si cifre? Sinuciderea nu este un act de lasitate tot timpul. Uneori este un act de curaj, de onoare.
Radulescu Irina la 25 Ianuarie 2009, ora 18:02
La acea varsta, iti poti cere tie insuti, ca om, sa o ia de la ZERO? De la lingura si scaunul de sub tine pe care nu le mai ai? Te duci pe strada si vinzi ziare???
Ati vazut astfel de oameni! Cine ar putea sa o faca, dupa ce a organizat asemenea mari grupuri in afaceri?
La fel in Romania, o femeie care a intemeiat o familie si a condus o gospodarie, cand domnul ei isi ia viata de la capat cu o alta si putin daca-i mai pasa de anii din urma ...
Legile fac totul. Bunul simt este perimat.
Cu cat cazi mai de sus, lovitura e mai distrugatoare. Clar si Practic! Sunt situatii in care NU ai nici o iesire.

  Inapoi la articolul Un investitor francez s-a sinucis dupa ce a pierdut circa 1,4 mld. dolari in scandalul Madoff

Setari Cookie-uri