Comentarii pe articolul FMI catre banci: Asigurati solvabilitatea si nu reduceti expunerile pe Romania


??????????

Dumitrascu Alexandru la 26 Martie 2009, ora 09:47
Este cunoscut apetitul bancilor vieneze pentru cresterea expunerii in Romania, de abia asteapta sa fie incurajati de FMI.
Si acum serios vorbind, imprumutul e "plasa de salvare" tocmai pentru a preveni falimentul bancilor cu expunere in Romania nicidecum pentru "marirea expunerii".
Nu poate sa controleze nimeni circulatia capitalurilor si nici nu poate sa o restrictioneze. Orice alta abordare este pentru prosti.
Ciocanea Liviu la 26 Martie 2009, ora 10:50
Pana la urma tot austriecii au iesit bine din chestia asta. Dupa ce au luat bancile aproape gratis, dupa ce si-au recuperat "investitia" din primii ani de la privatizare, acum mai au tupeul sa ceara statului roman sa-i sprijine sa nu dea faliment! Cred ca puteau fi "ajutati" cel mai bine cumparandu-le actiunile dupa ce se prabuseau la bursa, si facand ceea-ce trebuia de la inceput: un sistem bancar care sa nu raspunda la comanda capitalului extern, care oricum numai binele nostru nu-l doreste. Dar nu se poate asa ceva cu conducatorii nostri vanduti... Cine mai are indoieli, sa vada Zeitgeist. Poate asa mai poate sa vada ce este bine ascuns de corporatiile transnationale.
Toma Jenel la 26 Martie 2009, ora 15:24
Era foarte simplu si ar fi fost finantate bancile in schimbul actiunilor,dar noi am inteles cel mai bine Zeitgheist ,am inteles de unde se nasc matusile cum vindem flota si ajungem presedinte.

  Inapoi la articolul FMI catre banci: Asigurati solvabilitatea si nu reduceti expunerile pe Romania

Setari Cookie-uri