Comentarii pe articolul Patronatele: Firmele cu afaceri anuale sub 15.000 de euro ar trebui scutite de impozitul forfetar


Guvernul ...rupt de realitate sau incompetent ?!!!

Gradinaru Liviu la 12 Aprilie 2009, ora 21:36
Se pare ca guvernul este rupt de realitate...multe firme si-au restructurat activitatea si investitiile,multe au inchis si mai multe se vor inchide. Somajul va creste si mai mult. Se procedeaza exact invers de cum ar trebui, acum in plina criza financiara ar fi trebuit sa fie scutite un an de zile de la plata impozitelor toate firmele pentru a supravietui....dar in inconstienta lor bravii nostri conducatori vor sa elimine firmele, pentru ca la asta se va ajunge pentru multe firme mici. Acest impozit dovedeste incompetenta celor care ne guverneaza si faptul ca nu au solutii reale si benefice de a iesi din criza. In mod sigur la bugetul statului se vor colecta si mai putini bani ca pana acum, aceasta masura disperata va crea si mai mare haos. Efectele se vor vedea pana cel tarziu la finele anului acesta. Eu personal stiu cateva firme care isi inchid activitatea....bomboana de pe tort este, fiind acest impozit in spate fiind criza financiara la care a contribuit destul de mult si massmedia in toate formele ei respectiv presa, televiziune, etc. Este foarte trist ce se intampla acum si sunt foarte dezamagit. Am o mica firma si de cand am deschis-o am fost taxat permanent in orice am facut sau solicitat de la stat. Am cerut o fisa fiscala pentru banca, am platit , s-a schimbat codul CAEN, am platit, practic orice face micul intreprinzator plateste fara a primi nimic in schimb. Singurul lucru pe care il primeste este cadrul legal de a dezvolta o afacere. Repet este singurul lucru in rest totul se plateste. Nu exista respect din partea statului in relatie cu firmele, sunt privite ca niste fabrici de bani,ca niste hoti care chipurile nu dorm noaptea ci se gandesc cum sa fure statul. De fapt nu are ce sa fure de la stat . S-au creat tot felul de organe de control care le monitorizeaza, le controleaza si le amendeaza de cele mai multe ori fara discernamant. Doamne fereste sa treaca cuiva prin cap sa se certe cu vreun organ de control pentru ca este ca si inchis in ceea ce priveste activitatea si poate chiar mai mult. Of of nu stiu unde se v-a ajunge dar viitorul este innorat. Probabil ca la masa guvernului suna bine aceasta noua taxa dar in practica v-a fi un mare dezastru . Daca este cineva care nu intelege ce am spus il rog sa isi deschida o firma si apoi o sa inteleaga.Esti de acord cu mine ?...copiaza si da mai departe. Un mic intreprinzator din Sibiu.
Lukian Coman la 14 Aprilie 2009, ora 21:49
in acest articol se vorbeste despre "creatia haosului". este nemaipomenit! sa creezi ordinea, este intelept, dar "sa creezi" haosul este caracteristica din zilele noastre. atunci cand piata este plina, nu poate fi vorba de criza economica!! dar aceasta se poate infaptui prin criza financiara provocata intentionat. deci, nu putem cere actualilor guvernanti altceva decat stiu: economie primitiva! cand conducatorii vor fi alesi pe baza examenului psihologic complex si nu prin votul unor oameni total subiectivi in apreciere lor naiva, va fi altceva. exercitiul democratic pentru niste tari intunecate de comunism, este, practic, nul.
Nic la 15 August 2009, ora 14:32
Da este adevarat , odata cu impozitul forfetar multe firme vor inchide activitatea , ori odata cu aceasta dispar locuri de munca si alte taxe si impozite ce se dau la stat de catre firma si angajat. Statul nu va mai primi nici inpozitul forfetar nici celelalte taxe de la angajati si angajatori si va fi obligat sa plateasca someri rezultati din inchiderea firmelor (de unde ia acesti bani cind vor fi tot mai putine firme ).... oare nu se cunoaste aceasta?
Fratilor ...faceti ceva in sensul ca trebuie sa ne multumim cu putine taxe acum pe criza , nu sa inmultim impozitele ca nu sunt bani. Foarte multe firme se bucura ca inca nu sunt cu multi bani pe minus si rezista ... pina o trece criza .

  Inapoi la articolul Patronatele: Firmele cu afaceri anuale sub 15.000 de euro ar trebui scutite de impozitul forfetar

Setari Cookie-uri