Comentarii pe articolul Basescu: Romania intra in recesiune


Romania intra in recesiune

Andronic Vasile la 14 Iunie 2009, ora 12:09
Romania a intrat de mult in recesiune dar s-a evitat recunoasterea acestui lucru.Recesiunea va dura mai multi ani si este greu de iesit din ea.In perioada de recesiune apar cei care vor castiga sume importante de pe urma situatiei rea a majoritatii.
Tulbure Daniel la 14 Iunie 2009, ora 12:39
prin februarie spuneam si eu la prieteni / parteneri ,ca dupa paste va veni grosul recesiunii,si ma luau peste picior,dar ce e mai rau inca intirzie putin, dar cu siguranta va veni.
pina acum,pentru orice salariat daca venea vorba sa cheltui in week end 100-200 euro, era ceva obisnuit, ceva normal....
veti vedea ca pina si 10 euro va reprezenta o suma demna de calculat...

sa auzim de bine...

Boureanu Dorin la 14 Iunie 2009, ora 19:17
Nea Tulbure, sunt cetateni in Romania care n-au cheltuit 100 de euro in weekend niciodata ,altii traiesc cu banii astia o luna-ntreaga,consider ca traim in lumi paralele si ma gandesc ca daca omenirea tot amana......tot amana,poate natura va rezolva totul.
la 16 Iunie 2009, ora 17:14
v-ati gandit cam ce face un somer cu lei pe luna,cam cat cheltuie in wekend?si din pacata sunt tot mai multi,dintre care intelectuali cu adevarat,care si-au tocit nervii sa razbata prin facultatile fara pile ,relatii si bani,cum sunt atatea in prezent.

  Inapoi la articolul Basescu: Romania intra in recesiune

Setari Cookie-uri