Comentarii pe articolul "Prima Casa sau un credit ipotecar clasic?


credit ipotecar

la 22 Iulie 2009, ora 15:28
Un articol foarte interesant. Sunt foarte importante precizarile care trebuie stipulate in antecontractul de vanzare-cumparare. De asemenea , este interesanta paralela dintre creditul prima casa si creditul clasic.
Dan la 22 Iulie 2009, ora 16:16
care paralela? au luat un copy-paste de undeva... fara sa aranjeze ideile. ce legatura are, spre exemplu indicele folosit cu garantiile colaterale. ar fi trebuit aranjate in contrapartida, pentru a fi vizibila diferenta; asa ce rost mai are tabelul folosit?
Florin Panait la 26 Iulie 2009, ora 22:12
nimic mai adevarat, am fost si am intrebat la banci si ratele sunt cu mult mai mari decat cele scrise in articol
Marinela la 28 Iulie 2009, ora 09:15
ati spus ca se poate da creditul asta si la persoana care nu sint rezidente in Romania ,creditul pentru prima casa ce acte ne trebuie.va multumesc mult.
Camelia Stricker la 6 August 2009, ora 18:14
Eu locuiesc in Germania , dar sunt cetatean roman si vreau sa cumpar baiatului meu un apartament in Romania cu ajutorul acestui program . Eu fiind coplatitor . Am fost la mai multe banci si mi s-a spus ca nu am dreptul , ca nu locuiesc 183 de zile in Romania . De ce ? Banii trimisi din Germania nu sunt valabili sau ce ? Sunt foarte suparata ca nu are unde sa stea . Momentan locuieste la sora mea , dar vrea si el sa se casatoreasca , sa-si intemeieze o familie si nu are curajul sa se imprumute la o banca din cauza dobanzilor exagerate . Are un salariu f. mic , iar eu ii pot plati ratele lunare daca acest program " Prima casa " mai este valabil si este ceva serios . Daca exista solutii va rog sa mi le comunicati pe adresa de e-mail camelia.stricker@yahoo.de
Va multumesc anticipat .
la 10 August 2009, ora 18:02
Pentru Camelia,

Se pare ca cei de la banci iau in considerare venitul provenit din activitatile economice intreprinse in Romania. Cele 183 de zile se refera la tratul international de dubla impozitare Romania-Germania, conform caruia daca se depasesc 183 de zile petrecute in Romania in care se desfasoara activitati, individul devine taxabil, obtine in Romania un nr. de inregistare fiscala si poate plati impozit pe venit raportat la venitul inregistrat, ca atare bancile se pot raporta la acest venit declarat.

  Inapoi la articolul "Prima Casa sau un credit ipotecar clasic?

Setari Cookie-uri