Comentarii pe articolul Carrefour lanseaza in toamna marca proprie cu acelasi nume


Sa se gaseasca solutii eficiente pentru a nu mai sta la cozi interminabile la acsele de marcat

Valeriu Ghimpu la 24 August 2009, ora 08:45
Succes companiei Carrefour la lansarea din toamna !
Sper sa iasa cu bine din criza asta economica !
De cateva luni, mergem la Carrefour sa facem cumparaturi si din 100 case de marcat, daca sunt deschise jumatate -foarte multe sunt inchise, ceea ce determina cozi interminabile la casele de marcat pentru clienti. Chiar daca avem 2 - 3 produse si mergem la casele speciale pt produse putine, tot stam la cozi si acolo. E adevarat ca nu stam dupa indivizi care-si cumpara lazi intregi de priduse (ca la casele cu cosuri mari) ci stam dupa n indivizi care-si cumpara putine produse (chiar si 10), dar cozile sunt si asa foarte mari la orice casa te-ai duce.
Sper ca compania Carrefour sa faca ceva de urgenta in directia aceasta deoarece s-ar putea sa-si piarda clientela care acum este nevoita sa stea la cozi interminabile la casele de marcat.
Ca si client propun urmatoarele:
1. Sa plateasca corespunzator toti angajatii (pt a nu-i pierde)si sa faca re-angajari de personal (care sa fie remunerat considerabil) deoarece mereu stam zeci de minute - 1 ora la cozi la fiecare cumparatura.
2. sa faca in autoservire sisteme electronice de auto-plata, adica scanezi produsul si alegi potiuna daca-l plastiu sau faci doar scanare pt verificare. Daca doresti si plata produsului o poti face fie cu cardul electronic, fie poti introduce bancnote si monezi exact ca la tonomatele de pe strada, din statiile de metrou, etc. si aceste tonomate sa dea si restul (asa cum este in Vest la shop-urile electronice). Si la noi a aparut un shop similar langa Aeroportul Baneasa. Aceste sisteme de auto-plata sa fie ca niste mici dispozitive tonomate dotate cu scanner cod de bare, cu tastatura ca la calculator, telefon (in caz ca nu se citeste bine codul de bare sa pot tasta codul de sub codul de bare), cu orificii pt: cardul bancar, bancnote si monezi si iesire bon casa. Acestea, dupa efectuarea platii fac scazamantul exact ca la casele de marcat si apoi elibereaza bon pe care-l prezint la iesire paznicului. Si atunci se evita cozile. Casele de marcat sa ramana pentru cosuri mari, cosuri mici (dar intre 5-20 produse mici)etc.
3. sa gaseasca o alta solutie eficienta pentru a se evita aceste gatuiri si cozi interminabile la casele de marcat. De cateva ori am renuntat sa mai cumpar produsele tocmai ca trebuia sa stau foarte mult timp la cozi.
Rog reporterii Wall-Street sa mearga pe teren la diferite ore din zi si in diferite zile atat de lucru cat si de week-end si sa verifice realitatea din teren.

  Inapoi la articolul Carrefour lanseaza in toamna marca proprie cu acelasi nume

Setari Cookie-uri