Comentarii pe articolul Criza financiara - Principala problema a romanilor


lipsa unui guvern cinstit este principala problema a romanilor!

Liliana Redai la 19 Octombrie 2009, ora 22:51
Criza politica,tara fara de guvern,criza economica,recesiune...aveti perfecta dreptate,romanul sarac ,disperat de problemele vietii ,disperat de chiriile mari,sunt in stare ''sa-si vanda sufletul'pentru a le asigura copiilor lor o casa.Satuli de promisiunile guvernantilor,au ajuns la concluzia ca doar muncind din rasputeri,de regula in afara tarii,isi vor putea cumpara o casa,vor putea sa asigure oarece stabilitate copiilor lor.
Se vorbeste mult,prea mult, de criza politica,criza economica,de recesiune...pentru cine vorbiti domnilor guvernanti?
Romanul de rand,cel care a muncit 20-30-40 de ani intr-o fabrica,cate 10-12 ore pe zi,a trecut prin aceiasi criza economica,si anul trecut,si acum 2-3-4 ani...Veti zice ca e gresit ceea ce spun????? Gresiti dumneavoastra domnilor guvernanti,care inainte de a intra in politica aveati posturi bine platite,pozitii in care se putea ''ciuguli ''ceva,din care va puteati aranja pe viata,dumneavoastra,familiile dumneavoastra,nepotii si stranepotii dumneavoastra...ca doar de cand e lumea lume,se stie ca nepotismul a existat si v-a exista cat e lumea ,in tarisoara asta ''mulsa de oameni cu patru -cinci perechi de maini"!
Ce nu intelegeti?Ce vi se pare anormal din ce spun?
Aveti 4-5 perechi de maini...asta e clar ...altfel cum a-ti facut averile pe care nu le mai stiti gestiona?Doar muncind din greu cu cele perechi de maini!?Sunteti prea preocupati sa va gestionati averile,pentru asta nu mai aveti timp sa gestionati problemele romanilor!?
Parintii mei au muncit cinstit o viata,din greu...dar nu au avut decat cate o pereche de maini,azi batatorite de munca,obosite...si ce au realizat?Au facut o casa,cu mare greutate,oboseala si munca se citeste in mainile lor,pe fetele lor.
Fete obosite dar frumoase de oameni cinstiti...Domnilor guvernanti cu fete odihnite,linistite,cosmetizate,care va faceti tratamente injectabile cu botox,acid hialuronic...la ce va folosesc cele sapte case ,conturile ,masinile,avioanele si toate dracoveniile in care investiti?
Toti suntem datori cu o viata in fata lui Dzeu,si pe ultimul drum,nu luaM nimic cu noi,indiferent daca mergem in coparseu de mahon sau in patru scanduri simple de brad.La granita dintre lumi...nu avem cu noi decat ''ortul popii''!
sau nu stiti ce inseamna asta?daaaaaaa...legendele din strabuni sunt demodate...si dumneavoastra ati fost atat de ocupati sa munciti din greu cu cele 4-5 perechi de maini din dotare...
Lasati falsele valori,ambitiile si treceti la treaba in folosul comunitatii pe care va laudati ca o reprezentati!Faceti ceva pentru poporul asta chinuit,pentru tarisoara asta!
''Desteapta-te romane!'' si pune-i la treaba daca tot isi vand sufletul ca sa ne reprezinte,ca si noi amaratii astia de jos,ne vindem sufletele sa asiguram o casa copiilor nostri,o bucata de paine,ne vindem sufletele sperand ca tara asta v-a avea UN GUVERN DE OAMENI CINSTITI,ROMANI ADEVARATI,PREOCUPATI DE SOARTA ROMANIEI! Sperand intr- un viitor...undeva ,candva!

  Inapoi la articolul Criza financiara - Principala problema a romanilor

Setari Cookie-uri