Comentarii pe articolul iPad, noua minune IT: Vezi ce cred managerii romani din IT si online


produs pentru average user

Alexandru Ion la 30 Ianuarie 2010, ora 03:22
iPad este un produs pentru omul obisnuit. pretul nu este mare pentru ceea ce poate sa faca. Nu programatorii sau designerii vor cumpara un apple (cu toate ca si lor e posibil sa le placa..dar nu pentru munca) ci utilizatorii de rand, cei care nu doresc decat sa se uite la un film, sa verifice emailul, sa navigheze pe internet, sa asculte muzica si sa joace la bursa.

Apple a creat o noua nisa in care nu este nevoie de performante iesite din comun pentru ca un produs sa fie popular. iPad este corespondentul lui Nintendo Wii dar in nisa tabletelor. Vanzarile de console Wii sunt egale cu vanzarile de console Playstation 3 si XBox cumulate, cu toate ca pretul este la jumatate fata de ceilalti 2. XBox si Playstation 3 au mizat pe inovatie si tehnologie de top..pe cand Wii a mizat pe ceea ce cauta orice jucator, elementul de uzabilitate si FUN la un pret foarte accesibil.

iPad are un pret accesbili si face exact ceea ce trebuie sa faca pentru nisa lui. nu ma indoiesc ca va avea un succes pe masura.

  Inapoi la articolul iPad, noua minune IT: Vezi ce cred managerii romani din IT si online

Setari Cookie-uri