Comentarii pe articolul Un restaurant pe saptamana: La Karishma se duc bucurestenii sa vada chelneri (o cronica subiectiva)


Super restaurant

Munteanu Adrian la 4 Iunie 2010, ora 15:30
Restaurantul este senzational, mancarea foarte buna. Experienta vizitei la Karishma este una deosebita. Gusturile si aromele sunt autentice. Eu sunt un fan al restaurantului, la care intr-adevar as merge mai des daca preturile ar fi ceva mai mici. Eu, prietenii si familia mea mergem de 4 ani acolo si de fiecare data ne-am simtit foarte bine iar mancarea a fost extrem de gustoasa. Recomand ceapa aromata si sosurile picante.
Domnule Butunoiu, as vrea sa citesc si un articol pozitiv scris de dumneavoastra. Fie sunteti extrem de pretentios, fie nu va poate satisface absolut nimic.
Nitu Iulia Madalina la 5 Iunie 2010, ora 15:02
Domnule Munteanu,

Nu pot decat sa scriu in armonie cu Dvoastra. Karishma este unul dintre cele mai rafinate restaurante in Bucuresti, numarandu-ma si eu printre clientii fideli. Sunt deja 3 ani de cand ma las incantata, din cand in cand, de aromele autentic indiene ale Karishmei. In urma cu cateva luni, am si avut placerea de a vizita un prieten indian, in New Delhi, iar mancarea gatita de bucatarul casei, dar si in alte locuri vizitate in India, este comparabila, daca nu chiar intrecuta, de cea servita la restaurantul Karishma.
In ceea ce il priveste pe distinsul Domn Butunoiu, domnia sa ar trebui sa isi dea cu parerea in domeniul head hunting-ului, in pozitia de expert pe care o detine in acest domeniu. Domnul Butunoiu nu are cum sa fie altfel decat subiectiv(rautacios) la adresa altor restaurante din moment ce domnia sa este coproprietar al restaurantului Heritage, asa numitul "Restaurant al Bancherilor", o afacere pornita in urma cu cativa ani cu "doar" 1 milion de Euro.
Sa aveti pofta!

  Inapoi la articolul Un restaurant pe saptamana: La Karishma se duc bucurestenii sa vada chelneri (o cronica subiectiva)

Setari Cookie-uri