Comentarii pe articolul Un restaurant pe saptamana: Beraria Dorobanti - sa inteleaga fiecare ce vrea! (o cronica subiectiva)


Asa DA !!!

Petru Buiuca la 25 Iunie 2010, ora 17:35
Sincer urmaresc rubrica asta de foarte mult timp dar cronica asta mi se pare cireasa de pe tort.Habar nu am daca citit comentariile dar ma risc.
Nu inteleg ce e in capul multor patroni de restaurante cand se gandesc sa faca un meniu cu 50-70 de feluri de mancare ca sa fie omul fericit ca are de unde sa aleaga.
Am o banuiala ca majoritatea (patronilor) merg sa manance la restaurante foarte bune si rareori la ale lor.Ei nu vad ca in meniurile cu cap sunt maxim 20 de retete tot meniul ?!

Si ultima fraza e de geniu : da! pui 1-2 feluri de mancare foarte bune si in cativa ani poate lumea te va sti ca cel/cea mai bun/buna ciorba/gulas/vita/etc din Bucuresti.
Si vei fi mandru de ceva si vei face si o gramada de bani.
Vezi Dristor unde au 7 oameni care servesc zilnic !!!

  Inapoi la articolul Un restaurant pe saptamana: Beraria Dorobanti - sa inteleaga fiecare ce vrea! (o cronica subiectiva)

Setari Cookie-uri