Comentarii pe articolul Isarescu le recomanda partidelor politice sa isi ia cate un consilier in aritmetica


Se crede prea destept pentru secolul asta!

Olteanu Dragos la 15 Iulie 2010, ora 13:01
Isarescu se crede prea destept pentru secolul asta. De atatia ani face si desface. Nu credeti ca a venit timpul sa ne mai lase? Masoneria il tine acolo. E mason grad 33. Si nu-i de colea. Pus de masonerie sa ne ruineze.
Moldovean Cornelia la 15 Iulie 2010, ora 13:59
Isarescu este unul dintre profesionistii Romaniei. Si la fel majoritatea angajatilor din BNR. Este pana una alta singura institutie in care se poate avea incredere. Si daca e mason, ce? Ar fi ideal sa avem un guvern cu ministrii la nivelul guvernatorului BNR - dl Mugur Isarescu.
Ar fi bine sa avem un guvern de tehnocrati, nu unul de supusi ale partidelor politice, depasiti de situatie si de calcule simple.
Ionita Ionela la 15 Iulie 2010, ora 16:37
Jos palaria in fata lui Isarescu. Cel care a scris mesajul anterior ar trebui sa NE LASE si sa se intoarca LA SCOALA. Mai draga DRAGOS OLTEANU, cand ai fost la scoala ai trecut ca gasca prin apa. Din cauza unuia ca tine o ducem noi romanii asa prost; ati obtinut diplomele de absolvire fara sa invatati carte, doar platind niste taxe. Si citeste despre masonerie! Nu orice dobitoc este primit in liga masonica. Mugur Isarescu nu este mason pentru ca nu are nevoie sa fie; este unul din marii finantisti ai lumii. Presa noastra care este de toata jena ne impuie capul cu prostii despre Bianca Dragusin, Mutu,,,sau mai stiu eu ce cocalar. Nu spune insa nimic despre faptul ca un Mugur Isarescu sau Daianu sunt aplaudati atunci cand vorbesc in fata finantistilor lumii. Daca nu-l aveam pe Isarescu demult nu mai existam ca tara. Nu intamplator PNL si PSD vor sa puna mana pe conducerea BNR. Sa ne fereasca Dumnezeu! Asa ca mai Dragosel, invata carte !!!!!!!! Si sa le fie rusine jurnalistilor pentru campania anti Isarescu!!!! Era un joc politic in care presa nu ar fi trebuit sa se lase atrasa. DAR MAI PASA CUIVA IN TARA ASTA DE INTERESUL NATIONAL SI DE SOARTA ROMANILOR????
Ovidiu Dogioiu la 15 Iulie 2010, ora 17:22
Domnule Olteanu,
Mason nemason, fara Isarescu la comanda BNR ne zvarcoleam in buda de mult timp. Aproape ca am si fi uitat gustul dulce al prospetimii.
Mai cititi odata comentariul Doamnei sau domnisoarei Ionita Ionela.
Pacat ca inca mai suferim de o boala inca pacatoasa - ignorantzo-prostia.

  Inapoi la articolul Isarescu le recomanda partidelor politice sa isi ia cate un consilier in aritmetica

Setari Cookie-uri