Comentarii pe articolul Nu avem autostrazi, insa ne va costa mai scump circulatia: O noua taxa, suplimentara rovinietei


ca la noi, la nimeni!

Sirbu Viorel la 24 Octombrie 2010, ora 15:02
Se strang bani pentru autostrazi, cand noi avem de fapt niste amarate de cai de comunicatie...
E simplu sa botezi un drumeag ca fiind autostrada, insa cati km. chiar indeplinesc conditiile ptr a purta denumirea de autostrada?Banii, ca si in alte cazuri, vor lua alta destinatie...
Schimbischi Florin la 26 Octombrie 2010, ora 09:32
Nu pot sa cred ca vom plati o taxa pentru a circulape un drum,pe care de fapt nu circul.In celmai rau caz sa itiia banii in momentul cind intri pe acele amarite de "autostrazi" .Eu va propun sa nu platim decit rovigneta.Daca nu facem scandal astia sunt in stare de orice pentru a mai fura cite ceva.Cred ca aceasta taxa este ilegala si aberanta.
Florin Cezar la 26 Octombrie 2010, ora 14:10
taxa se va platii probabil doar la intrare si la iesire in functie de distanta parcursa pe aceste "autostrazi" dar si asa avem prea multe taxe deja pe care le platim fara sa vad sincer ceva ok in infrastructura noastra.. si asta comparand cu texele platite in alte tari si cu infrastructura lor.
la 31 Octombrie 2010, ora 15:49
Desi conduc peste 30,000 Km pe an in RO, cred ca nu merg mai mult de 300 Km
pe autostrada. Sistemul de plata pentru folosirea autostrazilor este practicat aproape in toate tarile EU. Mi se pare normal ca cine foloseste autostrada sa plateasca,de fapt ar fi trebuit sa plateasca de mult.

  Inapoi la articolul Nu avem autostrazi, insa ne va costa mai scump circulatia: O noua taxa, suplimentara rovinietei

Setari Cookie-uri