Comentarii pe articolul Taxa auto, majorata cu 50%. Afla cat vor plati proprietarii de masini


Taxa auto

Samfira Andrei la 24 Decembrie 2010, ora 14:26
Cred ca se gandeste cu FUNDUL si nu cu capul adica : "Totodata,, o motorizare Euro 5 de 1.100 de cmc, care in prezent este scutita de taxa, va fi taxata cu 50 euro in cazul unei masini noi si cu 40 de euro in cazul unui autoturism vechi de doi ani. " fiind ce mai mare aberatie (ca sa nu zic si de 1400 cm3 daca este mai moua platesti mai mult :) tampiti), cumperi o masina noua euro 5 si platesti mai mult fata de una second, pai mai bine sa aducem toate vechiturile in tara noastra decat sa scapam de ele. Oricum sunt dusi rau de tot.
Valentin Stroe la 25 Decembrie 2010, ora 17:53
nu sunt dusi. ce fac fac premeditat.
Pop Sorin la 26 Decembrie 2010, ora 14:41
Ar trebui sa dea dovada cei ce au propus aceasta lege de ocrotirea mediului :ei conduc masini de peste 2000 cc sau au la scara asemenea bolizi .Pe de alta parte daca ar fi sa incurajezi productia autohtona nu trebuie sa-i ingradesti omului orizontul de alegere,introducand legi absurde sa faca cei de la renault dacia masini competitive si calitative .De ce sa le mai acceptam toate prostiile, oare nu sau saturat sa ne bage cu forta toate prostiile lor pe gat ,oare nu inteleg ca sunt oameni care din salariul pe care-l castiga nu o sa-si permita in viata aceasta sa-si ia nici macar o dacia logan, sau pur si simplu sant priviligiati de a conduce o masina de mana a doua in viata aceasta pentru ca sau nascut saraci. In concluzie cred totusi ca noi suntem vinovatii pentru toate aceste lucruri pentru ca le acceptam tacit totul acelora pe care i-am ales sa ne reprezinte interesele ,, NOASTRE".
Daniel Tuca la 29 Decembrie 2010, ora 05:13
Ce nu stie multa lume e faptul ca se dau derogari de la plata acestei taxe....evident, doar cui trebuie........
Niteanu Adrian la 1 Ianuarie 2011, ora 10:28
In primu rand cei care se ocupa cu taxele si cu majorarea lor cu 40-50% trebue sa invete matematica ,caci din exemplele date unele sunt majorate cu peste 100%. Daca asa vor ei sa incurajeze romani sa circule cu masini inmatriculate in alte state si sa nu mai plateasca nimik statului Roman sa stiti ca ,cu o astfel de lege au reusit. Inainte luam masini din afara sa le inmatriculam in Romania acum o sa luam masini din Ro sa le inmatriculam afara ca o sa iesim mai ieftin buni oameni avem la conducere fac tot posibilu sa aduca tara la ruina sa poata vinde ce a mai ramas din ea.

  Inapoi la articolul Taxa auto, majorata cu 50%. Afla cat vor plati proprietarii de masini

Setari Cookie-uri