Comentarii pe articolul Ce se ascunde in spatele preturilor umflate la benzina?


Abureala!

Ionescu Vasile la 13 Ianuarie 2011, ora 08:35
Un articol care preia, de fapt, sustinerile unuia dintre principalii "autori" de cresteri frauduloase! O simpla fisa, cuprinzand calculul concret al pretului la pompa pentru benzina, sa zicem, pentru ziua de 01.01.2011, ar fi fost mult mai edificatoare si ar fi rasturnat, fara probleme, intreaga tesatura de minciuni "servita" de o entitate foarte interesata in "aburirea" publicului, nu in aflarea adevarului!
Craescu Dragos Dumitru la 13 Ianuarie 2011, ora 09:41
ideea este urmatoare... ca orice s-ar face, preturile nu au sa scada, iar daca o sa scada putin, vafi doar pentru o peridoada ca sa le poata ridica iar.
Gura Ovidiu la 13 Ianuarie 2011, ora 11:22
Si eu care credeam ca ziarul asta ar gasii o explicatie cat de cat rezonabila, dar ciuciu nu exista asa ceva.
Pentru ca nimeni nu scrie de ce vrea o companie petroliera sa ridice pretul la combustibili cat vrea muschi ei si de ce face asta, pt ca poate , vrea cat mai multi bani, e un produs indispensabil si startegic si statul nu poate sa faca nimic in acest caz, dar absolut nimic.
Coapsi Silviu la 13 Ianuarie 2011, ora 15:42
Cred ca cel mai bine ar fi ca toti oamenii de rand ca noi sa parasim tara,sa emigram spre alte locuri,aici nu mai e de trai,sa ramana doar hotii astia din guvern sa se pacaleasca intre ei.

  Inapoi la articolul Ce se ascunde in spatele preturilor umflate la benzina?

Setari Cookie-uri