Comentarii pe articolul Efectul tsunami al noului Cod: Cum poti fi concediat LEGAL daca nu performezi


Noul cod al muncii

Mihai la 19 Aprilie 2011, ora 18:47
Sper ca acest cod al muncii sa fie valabil si pentru cei care dorm in Senat si Parlament. Daca nu va fi valabil pentru toti, Revolutia din '89 a fost doar o plimbare prin parc pe langa ce o sa pateasca cei care au dat o asemenea lege.
Vasile la 21 Aprilie 2011, ora 06:34
E clar ca vor apare tot felul de abuzuri din partea angajatorului, asa ca imi schimb meseria in cea de talhar unde voi avea grija sa progresez singur. mam lor de parlamentari.... ce sa mai zic vom fi doar sclavi
Alexander la 21 Aprilie 2011, ora 09:07
Si cam ''ce o sa pateasca '',dupa parerea ta ,cei care dorm in Senat si Parlament ?
Andrei la 22 Aprilie 2011, ora 17:06
Astia din "fruncea tarii" pe langa ca-s hoti sunt si prosti ;cum poti sa dai o astfel de lege daca timp de 22 de ani cei care s-au perindat la conducerea acestei tari n-au fost deloc performanti iar astia de acum sunt sub orice critica ?Cum poate trai un om cu 500 ron net sau sa dau un exemplu :la unele banci (asa cum aparea o "sefa" in articolul asta),noii angajati lucreaza fara bani timp de o luna ,chiar 2 luni ....se duc la interviuri la Bucuresti pe banii lor ,li se cer bani pentru foi de hartie sa printeze ...iar dupa aceste 2 luni ...ii angajeaza pe un sal. de mizerie 800 ron net pt 8 ore pe zi desi ei stau si chiar 10,12 ore la serv.de cele mai multe ori chiar fara sa manance .;daca vreunul comenteaza este dat afara sau daca ar da in judecata acea banca in nici un caz nu ar castiga in Romania ;si toate astea se intampla de prin 2008 cu muuult inainte ca acest cod al muncii sa fie "legal".
Oameni buni e sclavie aici in aceasta tara ,e hotie ..cei de sus fura de rup si niciodata nimeni timp de 22 de ani nu s-a gandit la o noua revolutie;s-au dus la proteste dansand,s-au dus cu niste pancarte si la ce-a folosit asta ?Astia trebuie dati jos la fel ca in 89.Pentru ce platim CAS ?Pentru ce platim taxe de drumuri?Toti fac facultati si ori nu stiu nimic,ori cei care stiu nu gasesc un loc de munca in domeniu."Cum poti fi concediat LEGAL daca nu performezi"= pai daca patronului i s-a pus pata din ziua urmatoare nu mai ai job :));Boc esti prost ;tu stai acolo intr-un scaun si iei mii de euro si habar n-ai ceea ce se intampla in tara ;cum poti sa te lauzi cu o asemenea lege ?

Va veni in curand clipa ..........

  Inapoi la articolul Efectul tsunami al noului Cod: Cum poti fi concediat LEGAL daca nu performezi

Setari Cookie-uri