Comentarii pe articolul Topul fondurilor de pensii private dupa primele 30 de zile


Pensie privata

Elena Stan la 26 Octombrie 2007, ora 09:51
Pensie privata
Si eu am aderat la o banca pentru pensie privata.Sper sa fie bine.
Constantin Rada la 26 Octombrie 2007, ora 11:02
Cresterea va fi mai mica decat la un depozit bancar, pentru ca mai sunt si comisioanele fondului, comisioane de audit, etc.
Cerasela Matei la 30 Octombrie 2007, ora 20:28
Elena intrebarea asta trebuia sa ti-o pui inainte de a adera.Cand te doare inima te duci la cardiolog,cand vrei sa aderi la un fond de pensii te duci la un operator de pensii nu la o banca.Dupa 2 ani vei putea sa-ti transferi fondul acolo unde vei vrea tu fara costuri,daca o faci inainte de 2 ani o faci pe banii tai.
Tatiana Aaa la 30 Octombrie 2007, ora 23:02
Nu ai aderat la o banca, ci la un fond creat pe langa o banca, care se foloseste de numele bancii sau al co de asig, dar este cu totul alta co.succes
Irimia Maricel la 6 Noiembrie 2007, ora 09:34
Daca nu-ti convine fondul de pensii de ce sa stai 2 ani ca ar exista un comision de nimic % din cotizatie ... oare nu e mai bine sa pierzi acum mai putin ? , daca fondul respectiv la care esti nu are o rentabilitate buna ... daca te duci la un fond care are experienta in investitii ... pierzi acum % ... nimica toata ... oare nu vei castiga mai mult transferandu-te din timp?!!! Ganditiva bine ... cei 2 ani pe care si-i iau luat ca marja aceste fonduri de pensii au un scop ... stiati ca daca in termen de 3 ani nu au un anumit nr de clienti se dizolva si vei fi transferati la un alt fond? ma indoiesc.
Irimia Maricel la 6 Noiembrie 2007, ora 09:40
Draga Rada daca iti e frica , ca ai sa ai un profit mic ... mai mic decat la banca ... cred ca te inseli: - 1)la banca ai comision de administrare , 2) la bnca ai impozit pe profit, 3) investitia e pe un termen scurt ...1 an ... stii ce inseamna investitie sigura ... garantata si cu rentabilitate buna ...ca sa nu-i zic f buna?!... inseamna temen lung minim 5-10 ani...asta e adevarata afacere. Si totusi daca chiar vrei o pensie mai mare fa-ti una facultativa ... iti recomand Allianz Tiriac cu fondul vivace.

  Inapoi la articolul Topul fondurilor de pensii private dupa primele 30 de zile

Setari Cookie-uri