Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Isi va cere scuze Traian Basescu pentru atacul la Regele Mihai?


stil caracteristic.....

Sirbu Viorel la 24 Iunie 2011, ora 11:08
Este evidenta starea de ratacire in care se gaseste Basescu si in care taraste si tara....Nu mai este bagat de nimeni in seama, nu mai vine nimeni pe la noi, pe zi ce trece mai pune cate o tusa de culoare la tabloul de tara nesigura, neserioasa...
Ma gandeam zilele trecute ca a cam demolat tot ce se putea demola, dar iata ca m-am inselat....Mintea lui diabolica va mai gasi, cu siguranta, domenii unde mai poate dinamita ce-a mai ramas din ce se numeste Romania.
la 24 Iunie 2011, ora 13:07
Nu tin parete nimanui, dar pot sa pun ca presedintele a avut dreptate pe o parte sau alta, se tine regele foarte nationalist si altele, in plus cand a revenit in tara nici nu stia bine romaneste copii lui de loc, atunci ce sa mai zic. Palatul regal nu a fost construit de el precum se crede a fost costruit de bietii romani care numai ei stiu cum au muncit si cati bani ai tarii au fost investiti in el, cica retorcedare bunurilor regelui, rusine pe poporul roamn ca un asemena nesimtit de rege care nu e un roaman vrea sa se dea drept un om de natonailate, padurile care nu sunt ale lui au fost retrocedate, care paduri au fost ale lui pana la urma?
Toate aprecierile mele Domnule presedinte la cuvintele adevarate pe care le-ai spus!......Avem nevoie de UE dc?.....dc sa fim pe placul celor din Uniunea Europeana, tot ce trebuie sa facem e sa fim noi un stat cu potential si cu posibilitati, sa fim in uniune e sa fim slugi, are nevoie Roamania sa fie condusa de niste state care is la pamant din multe pct de vedere dar se tin apte din pct de vedere finaniciar, credeti ca numai asta e cel mai importat intr-o tare.?!!!!.....Cati dintre noi am fost in straniatate dar nu sa stam la palja si sa vedem toate roz, ci stand printre ei si muncind cu ai lor si sa vedem cum stau treburiel, Europa este o mizerie de oameni demoralizati nu sa mai zic si alte chestii pe care ei le au la propriu de neurmat. Asa ca sa le mai taca gura la papagali de ziaristi si sa vada cum stau lucrurile in esenta nu la suprafata. Trebuie sa fim nationalisti sa iubim tara si sa o gospodarim noi cum stim nu cum vor altii!..........Sunt multe de spus si de arata dar nu am avut timp sa le pronut aici pe toate, asa ca incercati sa fiti mai la esenta si lasati papagalismele de suprafata, pana nu cercetati lucrurile nu mai atacati!, Jos cu regele care nu e al nostru Europa veniti dupa el ca vi-l dam!

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Isi va cere scuze Traian Basescu pentru atacul la Regele Mihai?

Setari Cookie-uri