Comentarii pe articolul De ce operator mobil esti cel mai multumit? Vezi rezultatele unui chestionar Wall-Street.ro


de ce operator mobil esti cel mai multumit

la 29 Iulie 2011, ora 13:34
... Eu sunt abonat VODAFONE, unul din copii mei este abonat COSMOTE, iar sotia mea ...la alt operator!; ...ca atare am ,,cunostinta,, de serviciile acestor trei principali operatori de telefonie mobila din tara ,,noastra,,(atata cat mai este ...a noastra!?)
Pe scurt, Vodafone si Orange au pierdut clienti la clasa rezident (dincolo de orice motivare a companiilor respective), datorita LIPSEI de FLEXIBILITATE, dar si a unei CRASE neascultare/relationare a dorintelor CLIENTULUI ...eu insumi mai am doua luni de ABONAMENT dupa care voi renunta la ,,serviciile,, operatorului meu, deoarece de cate ori l-am abordat in chestiuni de interpretare a notei de plata si gasirea unor modalitati de ajustare a serviciilor(foarte rigide), mi-a ,,reamintit,, ca NU SE POATE - ca trebuie respectat contractul initial desi au scos(si scot) pe piata noi oferte, la care poti sa accezi dar cu costuri suplimentare...
O alta problema o reprezinta discrepanta dintre promisiunile unor oferte asa zise avantajoase si realitatea de dupa obtinerea lor, moment in care te poti retrage dar ...dupa ce platesti tot felul de comisioane, cheltuieli si penalizari !!!!; este vorba de accesul la INTERNET, cu de genul ,,prima luna este gratuit,, sau ,,1/2 din o LUNA (nu se stie care !) nu platesti nimic,, ...dupa care urmeaza JUMULEALA.
Increderea in operatorii de telefonie - in general - este in continua scadere si datorita TARIFELOR mult mai mari practicate la ,,noi,, decat in tarile emergente Uniunii (...), dar si a suspiciunilor legate de intentiile acestora ...in viitor !
Horatiu la 29 Iulie 2011, ora 21:11
Incercati si DIGI Mobil de la Rds.
De 9 luni este cea de a treia retea de telefonie pe care o folosesc.
Comparatiile facute cu ceilalti 2 ,vis-a-vis de costuri (per convorbire medie,factura lunara) i-l plaseaza net in topul preferintelor mele.
Ginditi-va ca nu mai stiti in ce retea sunati,sint sute de mii de numere portate, conteaza doar tariful unic per convorbire(nationale) si costul abonamentului.
Mai mult ca sigur ca o sa renunt la ceilalti 2 operatori la finele contractelor sau o sa portez numerele in reteaua Rds.
Ina la 1 August 2011, ora 13:04
Dupa cum se aminteste mai sus, operatorii de telefonie ne jumulesc de bani. Am avut abonament pe Cosmote de care am scapat foarte greu,niste preturi exagerate si un departament de relatii cu clienti jalnic...in concluzie mi-am inchis si abonamentul ala. Ulterior am trecut la Orange in speranta ca va fi mai bine, mai ales ca toti membrii familiei il au ca operator. Dupa un an mi-am dat seama ca sunt si mai rai si mai hoti. Am avut niste probleme cu taxele aplicate iar cand am sunat la relatii clienti nu am avut cu cine vb, reprezentantii sunt nerespectuosi si ironici.

Intr-un final, dupa nenumarate telefoane am vb cu cativa manageri....CERETI SA VORBITI CU MANAGERII CA SE POATE!!!...si sunt mai amabili, desi nu rezolva nici ei nimic. In concluzie am sa imi inchid si abonamentul la Orange, ca si restul familiei...singura optiune si cea mai buna ramane cartela, la asta macar nu te leaga nici un contract.

In concluzie, renuntati la abonamente si poate asa vor scadea si preturile...
la 2 August 2011, ora 08:57
Am avut abonamente si la Cosmote, de care cu greu am scapat, de jumulit de bani ne-au jumulit desfiintasem prin cerere abonamentul care se incheia la sfarsitul lui martie si mi-au venit fatcturi la plata pana in luna iunie anul curent. Ce sa mai spun ca am platit degeaba incarcari de cartele de la alti abonati si nu am reusit sa-mi recuperez banii, operatorii au fost nepasatori, cat despre Vodafone ce sa mai spun sunt la fel de ironici prin operatorii si lucratorii lor ca si ceilalti de la alte companii, incarca facturile "fara numar" si o sa renunt la abonamente. Execrabile servicii si la Cosmote (mai ales perin cei de la Germanos) si la Vodafone.

  Inapoi la articolul De ce operator mobil esti cel mai multumit? Vezi rezultatele unui chestionar Wall-Street.ro

Setari Cookie-uri