Comentarii pe articolul Primele reactii dupa inchiderea fabricii Nokia de la Cluj


Nokia

Nechita Teofil la 29 Septembrie 2011, ora 11:10
In cazul Nokia nu este de vina nici guvernul si nici criza ci insusi Nokia. Se stie ca e in cadere libera la bursa si nu numai din mai multe cauze - o cauza ar fi sistemul de operare invechit Symbian si mai nou asocierea cu Microsoft.
Popescu Dragos la 29 Septembrie 2011, ora 12:00
Total de acord.

Wall Street- in ochii mei, variantele pe care le propuneti va scad credibilitatea. Ori incercati sa fiti tendentiosi (cadrul legislativ si guvernul drept cauze), ori va lipsesc informatiile pe marginea articolelor pe care le publicati.

Daca Ford este mult sub planul de productie la Craiova, tot Guvernul sau Legislatia ar putea fi considerate responsabile?

Nu e nevoie sa raspundeti, insa fiti obiectivi.
Lascu Catalin la 29 Septembrie 2011, ora 13:36
De acord cu ambele comentarii.

Sondajul e conceput cam aiuristic . Vina inchiderii o poarta doar masiva scadere a vanzarilor Nokia pe plan mondial, din cauza crizei si a propriilor greseli ...nu legislatia romaneasca , precum voteaza cititorii.
Costica Otelita la 29 Septembrie 2011, ora 15:07
Pai bine mai inteligentilor care spuneti ca e de vina criza si scaderea vanzarilor pe plan mondial si nu legislatia si guvernul de ce nu a venit guvernul cu o propunere pentru pastrarea locatiei in Romania sau de ce li s-au acordat o multime de facilitati la deschiderea pe teritoriul nostru fara sa li se puna niste conditii .Daca este sa piarda cineva din cauza crizei pai atunci mai bine sa piarda ei decat statul roman.
Lascu Catalin la 29 Septembrie 2011, ora 18:20
Ce nu intelegi, mai nea Costica, este ca mai sus se vorbeste de cauza plecarii Nokia (la aceea se refera sondajul), iar mata vorbesti de de efecte, urmari, ce ar trebui, ce n-ar trebui, clauze contractuale etc. E bine sa fii atent si la nuante din cand in cand.

Poate citesti si celelalte informatii despre Nokia, ca sa intelegi mai bine de ce pleaca Nokia si de ce zic inteligentii ca acel sondaj e superfluu.

"Nokia a anuntat ca va inchide fabrica din Romania pana la sfarsitul acestui an si ia in calcul inchiderea fabricilor din Ungaria, Finlanda si Mexico. Nokia spune ca isi va concentra activitatea comerciala in Berlin, Boston si Chicago si va renunta la fabrici din Germania si Statele Unite."

Toma Mihai la 29 Septembrie 2011, ora 18:26
Da doamna Costica...asa functioneaza capitalismul si democratia...minunat... sunt absolut convins ca daca Guvernul Romaniei ar fi impus anumite conditii in momentul venirii Nokia in Romania, Nokia ar fi acceptat orice!

De acord cu comentariile de mai sus... trebuie sa analizam situatia financiara a companiei, in functie de scopul si obiectivele ei principale. Daca, la nivel global, competitia se mareste, trebuie sa tinem pasul, nu?

  Inapoi la articolul Primele reactii dupa inchiderea fabricii Nokia de la Cluj

Setari Cookie-uri