Comentarii pe articolul Florin Talpes, BitDefender: In Romania avem o cultura gresita a succesului


Mare om de afaceri ?!?!?!

la 4 Noiembrie 2011, ora 22:35
Cred ca domnul Talpes a uitat sau poate numai stie ce inseamna sa fi angajat in Romania.
Un angajat in Romania merge la munca sa traiasca de pe o zi pe alta si sa fie muncit 12 ore/zi sau 150 ore/saptamana eventual pe aceiasi 200 de euro.
Domnul Talpes sa vorbeasca despre pretentiile angajatilor din postura de angajat nu de mare om de afaceri.
Sigur ca fiecare ne dorim mai multe de la viata si daca am invatat sa fiu programator/inginer/medic/zidar am invatat ptr ca vreau sa am un anumit standard de viata si consider ca merit banii pe care ii primesc.
In cazul in care nu este multumit de oamenii pe care ii are (cam asta reiese din interviul dansului) atunci sa ii dea afara.
Ce ii pot spune este faptul ca el a avut ideea de a face ceva, insa oamenii cu care lucreaza si carora le plateste cei 500/1000 euro lunar au facut din BD ce este acum.

Daca ar trebui sa reproseze ceva , ar trebui sa o faca ministerului de finante care impoziteaza mai mult decat este necesar si tocmai de aceea costurile ptr un angajat sunt foarte mari.

Liviudm la 5 Noiembrie 2011, ora 12:32
Aia cu 12 ore pe zi si 200 de euro pe luna vorbesti din propria ta experienta? Daca da, inseamna ca nu valorezi mai mult, fiindca daca ai valora, cu siguranta te-ai duce si ai cere mai mult.
Cat despre angajatii BD care ei au facut BD ce este acum, dupa mintea ta nu ar trebui sa le lase firma lor mai bine si sa imparta actiunile intre ei? Nu-ti convine, fa tu ceva mai bun. Ma uit prin comentariile voastre si toti injurati patronii. Nu ne-am nascut toti patroni, la fel cu nu ne-am nascut toti angajati. Dar toti angajatii stiu sa se vaite si niciodata nu sunt multumiti, nu-i asa? Voi vreti sa fiti remunerati cu suma pe care o produceti lunar pentru companie, cam atat v-ar reveni, nu?

  Inapoi la articolul Florin Talpes, BitDefender: In Romania avem o cultura gresita a succesului

Setari Cookie-uri