Q&A Cum vor evolua preturile vacantelor?


Anul acesta multi romani ar putea renunta la vacanta de vara, pe fondul agravarii situatiei economice. Vezi ce preturi vor practica agentiile de turism pentru sezonul estival 2010, care sunt cele mai accesibile destinatii si cand puteti achizitiona un pachet turistic la cel mai convenabil tarif.

8 Ce vanzari asteptati pentru sezonul estival?

Lucia Morariu presedinte, Eximtur
Am facut investitii in personal specializat si marketing aplicat si de aceea ne asteptam la o crestere a vanzarilor de circa 10 - 15%, in conditiile unei scaderi generale de piata de 15%.
Sorin Stoica director general, Eturia
Estimam un volum de vanzari de circa 800.000 euro pentru sezonul estival in crestere cu 40% fata de anul trecut.
Simona Veteleanu director general, TravelBiz
TravelBiz asteapta o crestere de 5-10% fata de anul trecut .
Cristian Francu CEO, Klever Travel
Pentru anul 2010 estimam o crestere a vanzarilor de peste 30%, bazanndu-ne pe vanzarile facute pana acum.
Madalina Pacuraru managing partner, HasHas Travel
Vanzarile pentru vara anului 2010 sunt foarte greu de aproximat deoarece in momentul de fata Romania se confrunta cu o situatie economica care se poate agrava si mai mult de la o luna la alta si totul este pus sub semnul intrebarii si a contextului economic.

Ca si tendinta generala, observam o scadere a vanzarilor totale, adica multi romani se gandesc de doua ori daca sa achizitioneze un pachet turistic, iar daca daca totusi o fac, cu siguranta vor cauta ca valoarea acestuia sa fie sub pragul pe care l-ar fi platit anul trecut pentru acelasi sejur sau eventual sa aleaga un pachet de servicii cu o valoare mai mica si cu servicii mai moderate.
preview intrebare
1
2
3
4
5
6
7
8
Setari Cookie-uri