Loc 10: Ford Fiesta

Loc 10: Ford Fiesta

Ford Fiesta este o masina foarte usor de condus si de parcat multumita lunetei aproape verticala care iti arata unde se termina spatele. Pedalele moi si servodirectia care merge usor ajuta la manevrele de parcare.

Loc 9: MINI

Loc 9: MINI

MINI desi este mai mare odata cu noua generatie este inca suficient de mic pentru a fi simplu de parcat.

Loc 8: Volkswagen Up

Loc 8: Volkswagen Up

Volkswagen Up se conduce usor, iar datorita dimensiunilor sale mici si ferestrelor mari este usor de parcat.

Loc 7: Audi A1

Loc 7: Audi A1

Audi A1 este o masina compacta cu o caroserie care nu se extinde mult dincolo de roti, astfel incat este usor de manevrat in spatii mici.

Loc 6: Toyota Yaris

Loc 6: Toyota Yaris

Toyota Yaris sta bine la toate capitolele. Datorita formei compacte are capacitatea de a intra in spatii mici. Sa nu uitam ca poate avea si camera pentru marsarier care ne ajuta foarte mult.

Loc 5: Citroen C1

Loc 5: Citroen C1

Dimensiunea mica a lui Citroen C1 combinata cu vizibilitate buna de jur-imprejur fac modelul usor de manevrat, desi servodirectia nu merge foarte usor.

Loc 4: Volkswagen Golf

Loc 4: Volkswagen Golf

Putine masini in orice clasa ofera o vedere mai buna decat Golf de jur-imprejur, pentru ca are geamuri mari, profunde, care pastreaza unghiurile moarte la un nivel minim.

Loc 3: Fiat 500

Loc 3: Fiat 500

Daca conduceti foarte mult in oras va veti indragosti de Fiat 500 datorita dimensiunii reduse, servodirectiei care merge usor si vizibilitatii bune care fac masina usor de manevrat si parcat.

Loc 2: Hyundai i20

Loc 2: Hyundai i20

Hyundai i20 este un autoturism usor de utilizat, cu un tablou de bord simplu, clar. Nu s-ar gandi nimeni ca ar fi in culmea fericirii la volan, insa masina se conduce frumos, fara efort.

Loc 1: Skoda Fabia

Loc 1: Skoda Fabia

Pozitia inalta la volan, geamurile mari care iti permit sa vezi toata masina si servodirectia care merge usor fac ca Skoda Fabia sa fie simplu de parcat.