Activitate perfecta pentru teambuilding

Activitate perfecta pentru teambuilding“Experienta Formula 1 reprezinta pana in acest moment cea mai solicitata experienta din ofertele noastre, cererile venind in special din partea companiilor pentru activitati de teambuilding sau incentive pentru partenerii acestora. Clientii nostri sunt atrasi de aceasta provocare atat pentru unicitatea ei, fiind rezervata pana acum numai pilotilor profesionisti de Formula 1, dar si datorita costurilor accesibile”, a declarat Valentin Avram, director general Travel Studio.

Astfel, pilotarea unui bolid de Formula 1 porneste de la un pret de 1.398 de euro, un drive test cu Ferrari incepe de la 478 de euro, iar pilotarea vehiculelor de mare gabarit incepe de la 468 de euro.

In ce consta experienta Formula 1

In ce consta experienta Formula 1Experienta Formula 1 consta in pilotarea unui monopost de Formula 1 pe circuite din Marea Britanie, Franta, Spania sau Italia si se adreseaza tuturor conducatorilor auto cu permis international valabil si minim un an experienta.

Pentru familiarizarea cu circuitul, experienta debuteaza cu cateva ture de recunoastere la volanul catorva automobile de putere progresiv mai mare, iar apoi, odata obisnuit cu configuratia circuitului si cu reactiile unui monopost F3, urmeaza turele de circuit la volanul unui bolid de Formula 1 (generatie 1999).
Ferrari Test Drive

Ferrari Test DriveO experienta ravnita de multi soferi este Ferrari Test Drive, avand posibilitatea pilotarii unui Ferrari 430 F1, Ferrari Modena 360 sau Ferrari F360 Spider pe circuitele de la Silverstone si Leicestershire (Marea Britanie), Catalunia, Montmelo (Spania), Ile de France, Bouches du Rhone si Auvergne (Franta), cat si pe strazi publice in regiuni din Germania (Baden-Baden) si nu numai.

Pe langa Ferrari, mai pot fi pilotati bolizi ca Lamborghini sau Porsche, sau se poate opta pentru compararea tuturor acestor automobile puternice pe circuit.

Pentru soferii mai excentrici, experientele la volan pot varia de la testarea pe terenuri special amenajate, pline de obstacole, a unui Hummer H1, la curse cu buldozere pe echipe si pana la manevrarea unui vehicul blindat de atac cu tractiune pe senile peste obstacole cu 40 km/h.

Travel Studio este o agentie de turism axata pe servicii turistice de nisa, aducand pe piata turistica din Romania o noua viziune asupra conceptului de vacanta, inlocuind banala vacanta cu adevarate experiente, in functie de preferinte, de la experiente pline de aventura si adrenalina (pilotarea celor mai tari masini de curse si de strada pe circuit, zboruri acrobatice, parasutare in tandem) pana la experiente ambientale de relaxare (zbor cu balonul, SPA, degustari de vinuri, Orient Express) sau experiente incendiare la cele mai tari concerte sau meciuri de fotbal ale momentului (spectacole pe Broadway sau West End, meciuri din Primera Division, Premier League sau Cupele Europene).