Luna de luna, plata facturilor isi face loc negresit pe lista noastra de responsabilitati. In acest material de #bankingurban venim in intampinarea ta cu mai multe variante care sa te ajute sa scapi rapid de plata facturilor si sa castigi mai mult timp pentru activitatile tale preferate.

Optiunile pe care le ai pentru plata facturilor sunt structurate in mai multe categorii, respectiv cele care necesita drumul la banca sau cele pe care le poti accesa simplu si usor de pe smartphone-ul sau laptopul tau.

Plata facturilor cu ajutorul solutiilor gasite in sucursalele bancii

  1. Automatele de plati BT EXPRESS si BT EXPRESS Plus

Sunt numeroase automate BT Express si BT EXPRESS Plus in toata tara. Aproximativ 400 de astfel de automante sunt la BT. Asadar, este putin probabil sa nu se afle unul si in drumul tau pe care il parcurgi prin oras. Tot ce trebuie sa faci este sa scanezi codurile de bare de pe factura si in cateva momente ai realizat plata, fara comisioane suplimentare.

2. Bancomatele Bancii Transilvania

Dincolo de automatele de plati, facturile mai pot fi platite usor si la bancomatele Bancii Transilvania. Sunt peste 500 si la fel de usor de utilizat. Trebuie doar sa introduci cardul in bancomat, tastezi PIN-ul, alegi din meniul “plati” compania de la care ai factura si introduci codul de client, urmat de numarul facturii.

Plata facturilor direct de pe smartphone-ul sau laptopul tau

sursa foto: Jamesboy Nuchaikong / Shutterstock.com

In loc sa mai treci pragul sucursalei pentru a-ti plati facturile, poti accesa serviciile BT24 Internet Banking sau BT24 Mobile Banking.

In plus, dincolo de plata facturilor, aceste servicii iti ofera informatii despre conturile curente, credite, depozite si iti permit sa realizezi si diverse tranzactii precum schimburi valutare sau transfer de fonduri catre prieteni. De asemenea, pentru orice intrebare legata de operatiunile enumerate anterior, Intreb BT iti sta la dispozitie.

Bonus: Serviciul Direct Debit

Pentru ca plata facturilor implica un proces pe care trebuie sa il repeti de la luna la luna, de ce sa nu lasi asta pe mana unei solutii digitale sigure si simple? La BT il gasesti ca si Direct Debit si ca sa ai acces la el trebuie sa faci doar un singur drum la banca pentru a-l activa.

Apoi, singura ta grija este aceea de a avea la data scadenta suma necesara in cont pentru ca platile catre furnizorii de utilitati sa fie procesate automat. In acest fel economisesti timp, iar facturile tale sunt mereu platite la data scadenta

Daca ai mai multe intrebari despre banking, poti gasi raspunsurile rapid pe Intreb BT.

Sursa foto: WAYHOME studio / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri