Inscrierile la bursele British School of Bucharest se vor inchide miercuri, 23 ianuarie 2019, la ora 13.00. Urmeaza apoi, intre 26 ianuarie si 2 februarie, procesul de selectie. Aici, sunt incluse teste de engleza si de matematica, o proba de abilitati cognitive si un interviu. Elevii eligibili pentru inscrieri sunt cei din clasele a 8-a si a 10-a.

”Vin cu recomandarea sincera catre elevi si catre parinti sa nu mai piarda timpul si sa dea o sansa viitorului. Profitati de aceasta posibilitate si veti avea sansa sa descoperiti calatoria minunata in universul britanic, comunitatea BSB si spiritul ei”, a declarat Philip Walters, directorul British School of Bucharest.

Formularul de inscriere este disponibil aici. Pentru dosar, elevii mai au nevoie de o copie a certificatului de nastere, cartea de identitate sau pasaportul, foaia matricola si un portofoliu cu reusite artistice ori sportive, daca este cazul.

Citeste si:
Bursele BSB, sansa pentru elevii care vor sa invete in sistem britanic
Absolventii British School of...

Prima proba va avea loc sambata, 26 ianuarie, si va consta intr-un test de abilitati cognitive si un interviu, ambele eliminatorii. Pe data de 2 februarie sunt programate testele la engleza si matematica. Vor ajunge in aceasta etapa doar elevii declarati admisi la prima testare.

Tinerii au astfel posibilitatea de a fi elevi in cadrul BSB, singura scoala britanica din Romania unde toti profesorii sunt vorbitori nativi de limba engleza. Pentru acest program, nu exista un numar limitat de locuri, acesta fiind stabilit doar in functie de rezultatele elevilor inscrisi.

Mai multe informatii despre inscrieri si testari pot fi gasite pe site-ul BSB, la sectiunea Scholarship Programme.

Programul de burse are drept scop oferirea unei sanse unice, aceea de a invata intr-un mediu care va asigura o dezvoltare academica si personala personalizata. British School of Bucharest este supervizata de Inspectoratul Scolilor Independente din Marea Britanie, oferind, la acest moment, educatie la standarde de excelenta pentru peste 500 de elevi, din aproximativ 50 de nationalitati.

Citeste si:
Ziua Portilor Deschise la British School of Bucharest
Ziua Portilor Deschise pentru...

Printre universitatile de prestigiu care si-au deschis portile pentru absolventii BSB se gasesc Imperial College, University College London (UCL), Queen Mary, City-University of London, University of the Arts London, London School of Economics and Political Science (LSE), King’s College, Istituto Marangoni, SOAS University, Oxford Brookes, Universities of Warwick, Bath, Bristol, Edinburgh, York si Southampton, precum si Ecole Hoteliere de Lausanne, Anglo American University (Prague) sau UCLA (USA).

Despre British School of Bucharest

British School of Bucharest este o scoala internationala privata de top, infiintata in anul 2000, care ofera posibilitatea elevilor cu varste cuprinse intre 2-18 ani sa studieze dupa curriculum britanic. Unicitatea BSB fata de oricare alta scoala din Bucuresti o reprezinta echipa unica de profesori, toti vorbitori nativi de limba engleza, cu experienta in predarea curriculumului britanic. BSB este, totodata, si singura scoala britanica din Romania care a fost apreciata cu calificativul „excelent” pentru calitatea procesului de invatare si a rezultatelor elevilor, dar si pentru calitatea dezvoltarii personale a elevilor, de catre Inspectoratul Scolilor Independente din Marea Britanie, in 2018.

Citeste si: Absolventii British School of Bucharest: Bursele oferite de BSB, o sansa de dezvoltare academica si personala fara egal

Citeste si:
British School of Bucharest a dat startul programului de burse
British School of Bucharest a...

Sursa foto: British School of Bucharest