Remixshop.com, magazin online dedicat modei second hand si outlet, a lansat serviciul "Vindeti catre Remix", prin care poti reintroduce in circuit hainele si accesoriile de calitate, ca parte a initiativei de promovare a consumului sustenabil in industria fashion.

Prin lansarea acestui serviciu, Remix ofera iubitorilor de fashion oportunitatea de a contribui activ la sustinerea conceptului de green fashion si protejarea mediului inconjurator, dar si posibilitatea de a-si suplimenta veniturile din hainele pe care nu le mai poarta.

Tot ce ai de facut este sa comanzi un Remix Bag, sa selectezi hainele, pantofii si accesoriile noi sau aproape noi, dar care nu au defecte si sunt bine intretinute, si sa le trimiti inapoi catre Remix pentru a fi procesate. Articolele aprobate vor fi fotografiate si pregatite pentru vanzarea lor online, pe remixshop.com.

Ulterior, vei primi un procent din pretul de vanzare. Sa nu te astepti sa castigi enorm prin serviciul “Vindeti catre Remix”, ci doar daca trimiti articole din gama luxury (in special cele cu etichete inca atasate), scopul acestuia fiind acela de a descuraja supraproductia in industria modei. Afla mai multe despre mecanismul serviciului direct de pe website.

Specialistii de la Remix iti ofera cateva tips-uri pretioase despre cum poti sa obtii mai multi bani prin serviciul “Vindeti catre Remix”:

  • Trimite catre Remix articole noi, cu eticheta, pentru ca articolele noi au un pret de pornire mai mare
  • Introdu in Remix Bag piese vestimentare ale unor branduri de lux, designeri renumiti (cu cat sunt mai recunoscuti, cu atat vinzi mai bine)
  • Trimite mai multe genti si pantofi deoarece aceste articole tind sa se vanda mai repede si la un pret mai mare
  • Asigura-te ca lucrurile pe care le trimiti sunt articole in trend, interesante si atragatoare (articolele de baza nu atrag privirea printre mii de alte produse, asadar acestea au un ritm de vanzare mai lent)
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri