Lanțul de restaurante american Popeyes a împlinit în luna aprilie un an de activitate pe piața din România, în acest timp deschizând șase restaurante în locuri plasate strategic în București. Iar drept dovadă a impactului pe care l-a avut Popeyes printre consumatorii români în numai un an de existență în țara noastră, lanțul a primit premiul Best New Restaurant în cadrul galei Tazz Awards - Digitally Stepping Into The Future.

În cadrul acestei gale, de altfel, Tazz a premiat 18 dintre cele mai mai performante restaurante partenere care perfecționează un model de business hibrid în segmentul HoReCa. Premiile au fost decernate pe 6 aprilie 2023, în cadrul primei ediții a galei Tazz Awards – Digitally Stepping Into The Future.

Cât privește activitatea Popeyes, reprezentanții companiei au povestit pentru wall-street.ro faptul că a fost un an extraordinar, cu multă energie pozitivă, entuziasm și deschidere din partea fanilor lanțului de restaurante.

Totodată, spun aceștia, anul trecut a fost și despre clădirea echipei, alături de care Popeyes a reușit să deschidă șase restaurante care acoperă zone importante din București.

De asemenea, reprezentanții Popeyes mai spun că provocări și oportunități au fost tot timpul, din moment ce lanțul de restaurante activează într-una dintre cele mai dinamice industrii.

Încă din primul minut de la deschidere, am avut cea mai mare provocare și anume să gestionăm cozi de sute de oameni timp de mai multe săptămâni. Pe parcursul anului, ne-am concentrat pe dezvoltarea echipei și, de asemenea, pe completarea meniului cu mai multe rețete noi și gustoase pentru fanii Popeyes.

Reprezentant al restaurantului Popeyes

Cât privește colaborarea cu Tazz, compania spune că aceasta este una dintre cele mai mari platforme de Delivery din Romania, iar parteneriatul cu Popeyes a venit ca o extensie firească, echipa din care face parte aducând în exclusivitate produsele Popeyes pe Delivery.

Astfel, acest parteneriat a ajutat Popeyes să ofere acea accesibilitate de care clienții au nevoie, servindu-le mâncarea proaspată și în cel mai scurt timp, atunci cand au nevoie.

În plus, afirmă reprezentanții companiei, Tazz este un partener care îmbrățișează inovația, alături de care Popeyes a avut un proiect special cu o rețetă dedicată clienților Tazz, răsplătindu-le fidelitatea clienților prin oferte exclusive.

Premiul Best New Restaurant a fost o încă o confirmare pentru întreaga echipă și reprezintă o recunoaștere a unui an dinamic, care ne-a oferit și mai multă energie si încredere pentru ce urmează.

Reprezentant al restaurantului Popeyes

Totodată, membrii echipei mai spun că mediul online este un must-have în zilele noastre, platformele digitale oferind o flexibilitate enormă de a planifica și personaliza campanii pentru fiecare nevoie a clienților.

Aceștia mai adaugă de asemenea faptul că platformele digitale asigură un dialog direct cu clienții, aceștia fiind primii care află despre noutăți și promoții prin programul Rewards, care recompensează loialitatea acestora.

În acest sens, ei dau drept exemplu o campanie aniversară activă în prezent în aplicația de mobil Popeyes, cu ocazia aniversării de un an, ce oferă peste 365 de premii clienților, de la hanorace și tricouri, până la produse Popeyes.

Ne bucurăm de flexibilitatea acestui mediu și dorim să exploatăm cât mai mult facilitățile aplicațiilor pe care le avem.

Reprezentant al restaurantului Popeyes

Reprezentanții echipei spun de asemenea că fiecare zonă în care au fost deschise locații Popeyes a fost atent aleasă astfel încât să acopere comunități mari din capitală și să aducă gustul Popeyes mai aproape de oaspeții restaurantelor.

Astfel, printre cele șase locații, echipa se mândrește cu deschiderea primului restaurant Drive-Thru, în cadrul Lemon Retail Park, acesta având terasă exterioară, toate platformele de comenzi digitale integrate (kiosks, Popeyes App și WebApp), delivery, program extins și linie de drive.

Rădăcinile noastre din Louisiana se regăsesc în tot ce facem, iar bucătăria Popeyes are la bază tradițiile Cajun și Creole. Astfel, suntem foate atenți în ceea ce privește alegerea ingredientelor. Prin urmare, puiul folosit este marinat pentru cel puțin 12 ore, dat prin panadă, pregătit manual și gătit încet pentru o crustă crocantă.

Reprezentant al restaurantului Popeyes

Compania spune însă că există și un „Ingredient” de bază pe care îl are lanțul de restaurante în comun cu bucătăria românească, acesta fiind faptul că "gătește mâncare adevărată".

Astfel, alături de principiile fundamentale ale bucătăriei Popeyes - fără compromisuri și fără scurtături, se adaugă gustul dat de mixul de condimente, reprezentanții companiei menționând de asemenea și un alt aspect important, mai precis faptul că rețeta puiului de la Popeyes are la bază o tradiție culinară de peste 300 de ani.

Cât despre meniu, echipa mai spune faptul că varianta lansată în România include cele mai „iconice” produse Popeyes, precum The Chicken Sandwich, American Biscuits, Cajun Fries și Signature Chicken.

Nu în ultimul rând, membrii companiei s-au referit și la o eventuală diferență între gustul produselor Popeyes din SUA față de cele din România. Astfel, în Statele Unite ale Americii, spun aceștia, The Chicken Sandwich a redefinit standardul sandwich-urilor sau burgerilor de pui în 2019, lucru care s-a întamplat și în România pentru clienții care apreciază consistența unei bucăți de piept de pui fragede la interior și chifla brioșată.

Citeste si:

    Sursa foto: Wall-street.ro

    Abonează-te pe

    Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

    Despre autor
    Luca Dinulescu
    Luca Dinulescu este jurnalist, activând anterior pentru publicații precum Digi 24, Adevărul sau Academia Cațavencu. A desfășurat de asemenea o activitate publicistică constând în patru volume publicate, între acestea numărându-se proză, nuvele și benzi desenate. Este absolvent de Regie Film și a fost de asemenea posesor al bursei J.W.Fulbright pe scenaristică și regie de film.

    Te-ar putea interesa și:



    Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


    Setari Cookie-uri