Dan Alexandru Olaru si-a inceput cariera la Kaufland Romania si, timp de un deceniu, a ocupat pe rand toate pozitiile din cadrul departamentului de Achizitii, bucurandu-se de o evolutie organica. A inceput in departamentul Food - Lactate si congelate, respectiv Carne si a continuat sa avanseze. Inainte sa preia functia de Director Non-Food, a ocupat timp de cativa ani pozitia de Senior Buyer Electro/Auto/DIY/Multimedia. Dan Alexandru Olaru este absolvent al Academiei de Studii Economice, detine un master in Comunicarea in business in engleza si vorbeste trei limbi straine, printre care franceza si germana.

„Ca Director Non-Food al Kaufland Romania, principalul meu obiectiv continua abordarea strategica a companiei: cresterea gradului de satisfactie a clientilor. Ma bucur sa fiu parte din povestea de succes al celui mai mare retailer, dar mai ales ca ma bazez pe o echipa ambitioasa, cu rezultate remarcabile. Voi putea folosi toate cunostintele acumulate aici pentru a sustine noile proiecte ale companiei. Ca atare, este o onoare si o provocare pentru mine sa conduc departamentul de Non-Food, dar si o noua etapa profesionala care imi va permite implementarea ideilor de dezvoltare a Kaufland Romania", declara Dan Alexandru Olaru.

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270de magazine in 7 tari si o retea de 120 de magazine in Romania.