Stefan Damian, Deputy Managing Partner Tuca Zbarcea si Asociatii: Exista o senzatie de "baltire" in piata de avocatura, generata de faptul ca lucrurile nu se misca nici economic, nici la nivel guvernamental.

Mona Musat, Managing Partner al casei de avocatura Musat si Asociatii: Anul 2014 a fost mai greu comparativ cu 2013, asta si pentru ca avem un an electoral, cand toate domeniile stagneaza cu ceva timp inainte de a incepe campania electorala, ceea ce inseamna ca multi clienti isi pun proiectele on hold.

Cosmin Vasile, managing partner al casei de avocatura Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP): Piata a impins in materie de volum spre o dezvoltare a litigiilor, dovada ca exista echipe respectabile de litigii,

Sorina Olaru, partener NNDKP. A apus de mult vremea avocatului bun la toate, care la inceputul crizei se orienta peste noapte dinspre real estate si M&A catre litigii.

Emisiunea WALL-STREET 360, realizata si moderata de Claudiu Vrinceanu (vrinceanu.ro), este difuzata in fiecare zi la ora 12:30. Saptamana 27- 31 octombrie a fost dedicata avocaturii de business.