Emisiunea de business WALL-STREET 360, lansata in septembrie 2014, revine cu un nou sezon. Calendarul saptamanii 14-20 septembrie include invitati din mai multe industrii: investitori imobiliari care au pariat pe camine private, proprietari de scoli private, CEO ai unor lanturi de librarii, antreprenori activi pe zona educatiei private. Tema saptamanii 14-20 septembrie este "Back to School".

WALL-STREET 360, difuzata in fiecare zi la ora 12:30<, este un format interactiv cu focus pe analiza de business. De luni pana vineri, invitatii WALL-STREET 360 abordeaza din diverse unghiuri subiecte fierbinti din cele mai importante industrii. Spre exemplu, saptamana aceasta este dedicata Back to School si analizeaza companii care au legatura cu educatia: dezvoltatori de camine private, scoli private, librarii, retaileri. In urmatoarele saptamani vom analiza alte teme, printre care, antreprenoirat, macroeconomie, marketing, sistemul bancar, comertul electronic, finantarea IMM-urilor si sectorul IT&C.

Dupa primul an de emisie avem deja doua vesti bune: publicul este interesat de continutul video, iar partenerii din business se alatura proiectului WALL-STREET 360.

WALL-STREET 360 este un pas insemnat pentru extinderea continutului digital catre alte platforme interactive. Dupa doi ani (2011 – 2013) in care am produs Start-Up Wall-Street, prima emisiune despre antreprenoriat din .ro, anul trecut am decis ca este momentul potrivit sa ducem continutul video la nivelul urmator si sa ne adresam intregului mediu de business”, spune Claudiu Vrinceanu, realizator si moderator al emisiunii.

Emisiunea WALL-STREET 360 inseamna o dezbatere interactiva si cuprinzatoare, astfel incat la finalul saptamanii publicul sa aiba o viziune complexa asupra temelor discutate.

Programul saptamanii: emisiunea WALL-STREET 360

Zi Invitat Functie si companie Tema emisiunii
Luni (ora 12:30) Ileana Tilvan Head of Digital GfK Romania Back to school: tendinte in consum
Marti (ora 12:30) Liviu Tudor presedinte Genesis Development Camine private pentru studenti
Miercuri (ora 12:30) Ionut Soleanicov director general si co-fondator Teach for Romania Educatia alternativa in Romania
Joi (ora 12:30) Amalia Buliga CEO Diverta Piata librariilor in 2015
Vineri (ora 12:30)
Oana Moraru managerul Scolii Helikon Model de business: scoli private in Romania
Vineri (ora 13:30) Ioana Necula fondatoare Genesis Collegiate Model de business: scoli private in Romania

Citește și
Cristian Onețiu, Imperiul Leilor, lansează o colecție de haine personalizabile
Setari Cookie-uri