Angela Cretu preia sefia Avon Rusia

Angela Cretu preia sefia Avon RusiaVicepresedintele Avon Angela Cretu a fost numit director general al Avon Rusia, in cadrul celei mai ample reorganizari a conducerii companiei americane de vanzari directe de produse cosmetice de dupa 2005.

Cretu lucreaza la Avon din 1999 si a avansat rapid pana la functia de director general al Avon Romania, devenind apoi sefa operatiunilor grupului in zece tari din sud-estul Europei.

Ulterior, Cretu a preluat functia de vicepresedinte in domeniul inovatiilor in modelul de afaceri (business model innovation), in cadrul biroului din New York.

Vezi in slide-ul urmator cine este noul sef Ulker Romania

Ulker Romania are un nou director general

Ulker Romania are un nou director generalProducatorul de biscuiti turc Ülker l-a numit, din februarie, in functia de director general al operatiunilor sale din Europa Centrala si de Est, inclusiv din Romania, pe Bogdan Grama, in locul lui Ender Bolat.

"Grupul Ülker International isi reafirma planurile ambitioase de crestere a bazei regionale stabilite in Romania. Numirea unui nou lider de top in regiune este semnalul nostru de suport pentru investitiile in aceasta piata cu potential", a declarat Ertan Akis, vicepresedinte Ülker Europa & America.

Citeste in slide-ul urmator cine este noul sef al Schneider Electric


Saulo Spaolanse, noul sef de la Schneider Electric

Saulo Spaolanse, noul sef de la Schneider ElectricGrupul francez Schneider Electric, care furnizeaza echipamente si servicii in managementul energiei, are un nou presedinte in Romania in persoana lui Saulo Spaolanse, care il va inlocui pe David Nicholl.

Fostul country president a preluat functia de conducere in cadrul Schneider Electric Suedia.

"Incepand cu luna ianuarie 2011, Saulo Spaolanse (foto) ocupa functia de country president al Schneider Elecric Romania", se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Navigheaza mai departe pentru a vedea ce schimbari s-au produs in conducerea Uniqa Asigurari


Uniqa Asigurari de viata are un nou membru in directorat

Uniqa Asigurari de viata are un nou membru in directoratUniqa Asigurari de viata, subsidiara locala a grupului austriac Uniqa Group, l-a numit pe Remus Lapusan in functia de membru in cadrul directoratului companiei.

Din 2003 pana in prezent Remus Lapusan a ocupat pozitia de director al sucursalei din Cluj a Uniqa Asigurari, compania de asigurari generale a grupului in Romania.

Prin numirea lui Remus Lapusan in cadrul Directoratului, Uniqa Asigurari de viata isi continua strategia de dezvoltare si investitii pe termen lung asumata de grup pentru piata locala, se arata in comunicatul companiei.

Citeste mai departe ce miscari s-au produs in conducerea eMag

Burloiu, fost Intel Romania, preia marketingul eMag

Burloiu, fost Intel Romania, preia marketingul eMagIrinel Burloiu, business development manager al Intel pentru Romania si Bulgaria, a preluat la inceputul anului pozitia de director de marketing al eMag, a anuntat cel mai mare retailer online.

Irinel Burloiu a activat la Intel timp de opt ani.

Radu Apostolescu, fostul director de marketing al eMag, coordoneaza proiectele de dezvoltare online si marketing din pozitia de vicepresedinte, director de dezvoltare eMAG.

Vezi in slide-ul urmator cine este noul director de dezvoltare al Romsys

Romsys are un nou director de dezvoltare

Romsys are un nou director de dezvoltareRomsys, unul dintre principalii furnizori de solutii si servicii informatice din Romania, a anuntat numirea lui Razvan Olteanu in functia de director de dezvoltare incepand cu luna februarie 2011.

”Experienta lui Razvan ca Alliances & Marketing Director cu siguranta va aduce viziunea si abordarea de care avem nevoie. Am incredere ca in noua formula, Romsys isi va consolida pozitia pe care a obtinut-o in ultimii ani pe piata integratorilor IT”, a declarat Horatiu Berdila, CEO Romsys.