Retailul si consumul dupa trei ani de criza: strategii de succes

Retailul si consumul dupa trei ani de criza: strategii de succesJucatori de pe piata de retail vor dezbate in cadrul conferintei organizate de Advent International si Ziarul Financiar teme referitoare la afacerile romanesti din comert, insolventa frecventa in randul companiilor, comportamentul de consum al romanilor pe timp de criza precum si previziunile specialistilor privind piata de retail in urmatorii zece ani.

Carrefour anunta un parteneriat cu Angst

Carrefour anunta un parteneriat cu AngstGrupul Carrefour si lantul de magazine Angst, controlat de omul de afaceri Sorin Minea, vor organiza pe data de 13 octombrie, incepand cu ora 11.00, la Clubul Muzeului Taranului Roman, o conferinta de presa.

In cadrul ei, va fi lansat un parteneriat intre compania franceza si cea romana pentru dezvoltarea retelei de magazine de proximitate Carrefour Express.

Incepe tIMOn

Incepe tIMOnTargul imobiliar national (tIMOn) se defasoara in perioada 13-16 octombrie in Piata Constitutiei si aduna 8.000 de locuinte noi si 5.000 de apartamente vechi, cu preturi cuprinse intre 30.900 euro si 1,89 milioane de euro.

13.000 de locuinte la targul imobiliar. Vezi ce preturi au

Cea de-a douazecea editie a tIMOn, care a necesitat o investitie de 700.000 euro, potrivit organizatorilor, reuneste 102 de firme expozante si peste 100 de proiecte imobiliare din Bucuresti si din tara, cu circa 8.000 de locuinte noi, la care se adauga 5.000 de apartamente vechi.

Reducerile de pret valabile in perioada targului variaza intre 1.000 si 28.000 euro. Cel mai mic pret din cadrul tIMOn este de 30.900 euro, iar cel mai mare este de 1,89 milioane de euro pentru o vila in Herastrau.

XTB - Clubul presei financiare

XTB - Clubul presei financiareX-Trade Brokers organizeaza o noua editie a clubului presei financiare, un dialog bilunar cu reprezentanti ai presei de profil.

Intalnirea este organizata la sediul companiei, avand ca teme de discutie politici si evenimente macroeconomice locale sau mondiale. Astfel, se va discuta despre unde si cum investesc romanii, sectorul bancar european (scenarii pe termen scurt si mediu) si despre investitiile in piata financiara.

Deschiderea Oradea Shopping City

Deschiderea Oradea Shopping CityCentrul comercial Oradea Shopping City, preluat de Gabriel Popoviciu, se deschide astazi.

Mall-ul va aduce pentru prima data in Oradea branduri precum Intersport, Gloria Jean’s, Altinbas, Toyplex, Coffee Shop si magazinele Famous Brands, care includ marcile Calvin Klein, Miss Sixty sau Polo Ralph Lauren si V46 Outlet. Acesta din urma include nume ca Alexander McQueen, Armani Collezioni, Lanvin, Christian Dion, Roberto Cavalli, Yves Saint Laurent si Jimmy Choo.

Conferinta targ World Education

Conferinta targ World EducationConferinta de presa premergatoare targului World Education care va avea loc la sfarsitul acestei saptamani.

Proiectul World Education va furniza mass-media date actuale si analize cu privire la preferintele studentilor romani pentru universitati in strainatate si tendintele din invatamantul superior din strainatate, in ajunul editiei de toamna a targului World Education de la Bucuresti.

Targul va avea loc pe 15 si 16 octombrie la Hotel Hilton, Bucuresti, cu participarea a 52 de universitati de top din Europa.


Chocolat redeschide restaurantul din Dorobanti

Chocolat redeschide restaurantul din DorobantiReteaua Chocolat, Createur de Gout, condusa de Tudor Constantinescu deschide un nou local sub conceptul Chocolat Boutique Restaurant.

Acesta se va deschide incepand de joi, 13 octombrie in strada Aviator Radu Beller, nr 13, in zona Pietei Dorobanti.

Symbiocity - Viitorul Dezvoltarii Urbane

Symbiocity - Viitorul Dezvoltarii UrbaneAstazi are loc evenimentul Symbiocity - Viitorul Dezvoltarii Urbane.

Conceptul SymbioCity este o marca care reflecta toate cunostintele si experienta suedeza in abordarea dezvoltarii durabile. Consultantii, contractorii si furnizorii suedezi de sisteme sunt organizati in diverse retele dedicate raspandirii viziunii de urbanism durabil si scurtarii distantei pana la implementarea acesteia. Dintre acestia, companii ca ABB, Ericsson, Plannja, Skanska, SKF vor fi alaturi de noi in acest demers.

In situatia actuala, in care resursele naturale sunt tot mai limitate, SymbioCity aduce eficientizarea resurselor urbane. Prin realizarea unei simbioze intre generarea de energie, managementul deseurilor, furnizarea de apa potabila, transportul urban, designul peisagistic, si arhitectura urbana, SymbioCity ofera noi solutii urbanistice si o mai buna utilizare a resurselor naturale.