Romania Libera

Romania LiberaPotrivit unui articol documentar din Romania Libera, exista informatii potrivit carora osemintele lui Iuliu Maniu sunt ingropate pe teritoriul comunei Giulesti din judetul Maramures. Mai exact, intr-un loc aflat pe malul raului Mara, in localitatea Berbesti. Acesta este cel mai important articol al ziarului Romania Libera.

Tot pe prima pagina, Romania Libera publica un articol cu titlul sugestiv De ce s-a prabusit avionul de la Tuzla.

In editorialul Ce urmeaza dupa marirea TVA, jurnalistul Lucian Davidescu scrie ca "O data cu marirea TVA, Romania a trantit usa pe care mai putea iesi din recesiune. Urmeaza o letargie lunga, in care cine subzista se poate considera norocos".

Sursa foto: romanialibera.ro


Financiarul

FinanciarulFirmele cercetate pentru indiguirile din 2000 prospera de 10 ani pe bani publici, scrie Financiarul intr-un articol de prima pagina.

Tot pe prima pagina ziarul publica un articol, conform caruia toate semnalele indica faptul ca, peste o luna, mai toate retelele comerciale vor aplica preturi mai mari cu minimum 4%-5%.

Sursa foto: Financiarul.com

Gandul

GandulZiarul Gandul publica un articol cu titlul Cum l-a evitat Basescu pe Boc la inundatii. Raspunsul intrebarii din titlul este: Cu o saptamana in intarziere si fiecare pe calea lui. Astfel pot fi rezumate traseele printre ape facute de presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc. Inundatiile au luat amploare insa din 23 iunie

Sursa foto: Gandul.info

Curierul National

Curierul NationalIn articolul Nu vand ce au executat pentru ca nu au cui, ziarul Curierul National scrie ca fenomenul executarilor silite nu a luat inca amploare in Romania in ciuda faptului ca numarul celor care intampina probleme in rambursarea creditelor este din ce in ce mai mare.

Sursa: curierulnational.ro

ProSport

ProSportZiarul ProSport publica pe prima pagina un articol despre calificarea Olandei in finala Campionatului Mondial de Fotbal.

Sursa foto: prosport.ro

Gazeta Sporturilor

Gazeta SporturilorSi Gazeta Sporturilor a deschis ziarul de astazi cu un articol despre reusita olandezilor in fata nationalei statului Uruguay.

Sursa foto: gsp.ro

Evenimentul Zilei

Evenimentul ZileiJurnalistii de la Evenimentul Zilei scriu despre misterele unui accident aviatic: Specialistii demonteaza teza "eroului", prezentata de MApN. Ei sustin ca patru persoane au parasit aparatul de zbor intre momentul impactului si cel al exploziei.

Tot pe prima pagina, EVZ publica un interviu cu Monica Macovei. Fostul ministru al justitiei crede ca, pentru a-si proteja interesele, conducerea PDL nu mai tine seama de nimic, nici macar de Traian Basescu.

Sursa foto: evz.ro