Time - Why Obama Loves Reagan

Time - Why Obama Loves ReaganRevista Time publica pe coperta o imagine a presedintilor americani Barack Obama si Ronald Reagan, intr-o postura prietenoasa. Intr-o intalnire cu istorici ai Casei Albe, Obama a lasat de inteles ca il admira pe predecesorul sau Ronald Reagan si il priveste ca pe un model. Iar admiratia lui Obama nu ramane doar la nivelul declarativ.

Vanity Fair - Justin Bieber!

Vanity Fair - Justin Bieber!Revista Vanity Fair publica in numarul de februarie un amplu material cu miliardarul american Warren Buffett, rezultatul a 11 ore de interviu pe care octagenarul le-a acordat unui colaborator al revistei. Buffet vorbeste despre viitorul companiei Berkshire Hathaway. Fara mostenitori care sa preia conducerea companiei, viitorul imperiului construit de miliardarul american ramane sub semnul intrebarii. Ca pentru a stabili un echilibru editorial, pe coperta Vanity Fair se afla solistul de 16 ani Justin Bieber.

New Yorker - Mental Landscape

New Yorker - Mental LandscapeSaptamanalul New Yorker publica pe coperta desenul “Mental Landscape”, realizat de Frank Viva. Printre articolele pe teme financiare din aceasta editie se numara un material despre investitiile americanilor in China, intitulat sugestiv “Don’t Enter the Dragon”.

Bloomberg Businessweek - My Way

Bloomberg Businessweek - My WayCofondatorul Google si adjunctii sai incearca sa se descotoroseasca de birocratie si sa redescopere miscarile agile ale tineretii, scrie revista Bloomberg Businessweek in articolul de deschidere.

Executivii de la Google se aduna saptamanal intr-o intalnire pe care o numesc Execute, cu scopul de a salva gigantul motor de cautare de osificarea cu care se confrunta marile corporatii.

The Economist - State of the Union

The Economist - State of the UnionIn timp ce Statele Unite traverseaza cea mai dificila perioada de dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, cu o rata a somajului de 9,4% si un deficit bugetar de 10% din produsul intern brut, planurile de redresare a situatiei sunt fundamental diferite in viziunea Republicanilor si a presedintelui Barack Obama. Pe cand Republicanii cer taieri drastice ale cheltuielilor bugetare, sperand ca locurile de munca le vor urma, presedintele vrea sa creeze intai locuri de munca si lasa deficitul la coada listei, scrie The Economist.