Bosch organizeaza doua targuri de joburi, in Dej si Gherla, pe 18 noiembrie si 25 noiembrie, pentru a raspunde tendintei de crestere a afacerii sale in domeniul productiei de solutii de mobilitate.

Echipa Bosch, formata din specialisti in recrutare, va fi prezenta vineri, 18 noiembrie 2016, incepand cu orele 09:00, la sediul Agentiei Locale a Fortei de Munca din Dej, iar in data 25 noiembrie, la sediul Agentiei Locale a Fortei de Munca din Gherla, incepand cu aceeasi ora.

Joburi la Bosch

Compania recruteaza cu interviuri pe loc pentru pozitiile de operator-tehnician in productie, disponibile in prezent in cadrul fabricii de componente electronice pentru industria auto din Jucu. De asemenea, specialistii in resurse umane prezenti la eveniment ofera consultanta si informare pentru cei interesati de posturile de ingineri de calitate si de procese, ingineri planificatori de produs, sef de schimb, sef laborator de analize fizico-chimice, dar si pozitii in domeniul financiar si contabil, resurse umane sau logistica.

Pentru cei interesati de a se alatura echipei Bosch din Jucu care nu pot fi prezenti la eveniment, compania organizeaza in fiecare marti interviuri de angajare.

Bosch Jucu

In fabrica din Jucu Bosch produce unitati electronice de control pentru clienti globali din industria auto. In 2015 si 2016, fabrica de componente auto din Jucu a adaugat produse noi in portofoliul propriu, inclusiv componente pentru airbaguri si sisteme de asistenta la parcare pentru un plus de siguranta si confort.

Doar in anul 2015, Bosch a oferit angajatilor sai peste 2.500 de zile de instruire in tara. Aproximativ 550 de angajati au avut ocazia sa-si extinda competentele in locatii Bosch din intreaga lume.

In plus, 250 de studenti si-au inceput carierele in programe specifice dezvoltate in locatiile Bosch din Romania. Pentru a raspunde cererii tot mai mari pentru dezvoltare profesionala a angajatilor sai, locatia din Jucu a demarat constructia unui Centru Multifunctional, care va fi dedicat in special pregatirii elevilor in sistemul educational dual. Centrul va contine sali de instruire pentru formarea studentilor talentati si pentru dezvoltarea continua a angajatilor si laboratoare noi pentru departamentul de cercetare si dezvoltare.

Printre pozitiile cautate de unitatile de productie Bosch din Jucu si Blaj se numara ingineri mecanici, ingineri de testare si de calitate, ingineri de automatizari si mecatronica, planificatori de productie, cu specializare in electronica, electrotehnica, automatizari si calculatoare, gestionari, logisticieni, economisti, dar si operatori pentru productie, fara calificare, dar cu dorinta de a invata. Pentru centrul de cercetare si dezvoltare, Bosch cauta ingineri si programatori pentru domeniile asistenta la condus, automotive, industrie conectata, analiza si testare. Noua divizie de Shared Services (BPO) din Timisoara, angajeaza agenti de call center, suport in achizitii, economisti, manageri de proiecte IT si suport IT, analisti SAP, suport tehnic.

Grupul Bosch este prezent pe piata din Romania de peste 20 de ani si are aproximativ 3.200 de angajati in patru entitati. In anul 2015, Bosch a inregistrat un volum de vanzari de 272 milioane de euro pe piata din Romania. Pe langa centrul de cercetare – dezvoltare din Cluj si unitatile sale de productie pentru Solutii de mobilitate din Cluj si din Blaj, Bosch mai opereaza si o unitate de productie de tehnica liniara, localizata de asemenea in Blaj, precum si un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) in Timisoara.

In Bucuresti, Bosch opereaza un birou de vanzari pentru produsele diviziilor Solutii de mobilitate, Bunuri de larg consum si Tehnologie pentru constructii si energie. In plus, o filiala a BSH Hausgerate GmbH, activa pe piata electrocasnicelor, are sediul, de asemenea, in capitala tarii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri