Un numar de 800 de locuri de munca sunt disponibile pentru romanii care vor sa munceasca in agricultura in Spania, potrivit ANOFM. Iata cat pot sa castige la final de luna.

"EURES Romania dispune de 800 de locuri de munca in domeniul agricol in Spania – 500 de posturi pentru femei si 150 de posturi pentru cupluri, oferite de firma Surexport Compania Agraria SL, pentru ocuparea carora se vor organiza selectii in perioada 13 - 16 decembrie 2016. Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Conventiei colective aplicabile, iar durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimata de incepere a activitatii este 15 februarie 2017", se arata in comunicatul ANOFM.

Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/39 ore pe saptamana impartite in 6 zile, ziua 7 este zi de odihna care poate sa nu coincida cu duminica. Programul de lucru incepe la primele ore ale diminetii. In decursul orelor de lucru este prevazuta o pauza de o jumatate de ora.

Cazarea este oferita de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi, iar contributiile datorate sunt de 2% impozit pe venit si 113 euro/luna asigurare sociala.

Selectiile pentru ocuparea posturilor vacante vor fi organizate, dupa cum urmeaza:

In data de 13 decembrie incepand cu ora 09.00, in incinta Liceului Teoretic Emil Racovita, strada Husului nr. 48, localitatea Vaslui, judetul Vaslui, de catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Vaslui;

In data de 14.12.2016, incepand cu ora 09.00, la Centrul Cultural UNESCO „Ionel Perlea”, Bld. Matei Basarab nr. 26, localitatea Slobozia, judetul Ialomita, de catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Ialomita;

In zilele de 15.12.2016 si 16.12.2016, incepand cu ora 12.00, respectiv ora 09.00, in incinta CRFPA Ramnicu Valcea, strada Calea lui Traian nr. 98, localitatea Ramnicu Valcea, judetul Valcea, de catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Valcea.

Persoanele cu domiciliul in Bucuresti, interesate sa participe la selectie, se pot adresa Consilierului EURES din cadrul Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti, strada Spatarul Preda nr. 12, sector 5, telefon 021/316.55.08, interior 233, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate si pentru a primi invitatie de participare, sau se pot prezenta direct la una din locatiile precizate anterior, cu actul de identitate in original si o copie a acestuia.

Sursa foto: Zorandim, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri