Actuala criza economica se manifesta precum cea declansata la nivel local la finalul anilor '90, cu diferenta ca acum efectele negative vor fi mai adanci, ca urmare a suprapunerii cu dificultatile la nivel global, este de parere Florin Andronescu, director de dezvoltare in cadrul retelei de clinici Sanador.
"Am pornit colaborarea cu fondul de investitii la inceput de criza economica, prin '97'-'99. Era o criza economica romaneasca atunci, care din punctul meu de vedere se manifesta la fel ca si acum, dar efectele prezent sunt mai adanci pentru ca acum ea se suprapune cu cea globala", a spus Florin Andronescu, prezent la conferinta M&A Outlook editia a III-a, organizata de wall-street.ro.

Fondator al afacerilor Credisson (institutie de creditare) si Flanco (retea de magazine eletroIT), pe care le-a vandut ulterior, Florin Andronescu a adaugat ca tranzactiile pe care le-a facut la momentul respectiv nu au fost cu bani cash, ci orientate spre pastrarea afacerilor.

"Colaborarea cu fondurile de investitii ne-a determinat sa facem o prima retea serioasa (Flanco - n. red.), gata sa preia cresterea pietei din anii 2000-2008", a mai punctat antreprenorul.

In prezent, Florin Sanador se ocupa de dezvoltarea Sanador, retea formata in prezent din trei clinici, doua laboratoare de analize medicale si un spital deschis recent in zona Piata Victoriei.

Citeste toate stirile de la conferinta Wall-Street:


Conferinta Wall-Street.ro: Revenirea pietei de M&A depinde de cresterea consumului
Conferinta M&A Outlook - Marcu, MedLife: Un credit de private equity este cel mai scump posibil
Conferinta WALL-STREET.RO: Impactul statului in afaceri, mai important decat consumatorul?
M&A Outlook: Fond de private equity, investitor strategic sau privat?
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri