WU Executive Academy, parte a prestigioasei Universitati Economice si de Afaceri din Viena (Vienna University of Economics and Business - WU Wien) va acorda in acest burse in valoare de pana la 10.000 de euro fiecare pentru programul de MBA desfasurat la Bucuresti. Inscrierile si procesul de selectie au inceput deja, iar noul program va debuta in luna Noiembrie 2011 si se va desfasura pe o perioada de 14 luni.
MBA WU Executive Academy este cel mai bine cotat program MBA din tara si unul dintre cele mai reputate din lume. De la lansarea sa in Romania, in urma cu patru ani, peste 120 de antreprenori, directori executivi si manageri de top ai companiilor locale si multinationale au absolvit cursurile de MBA ale WU Executive Academy.

Participantii la editiile anterioare au provenit in principal din domeniul financiar-bancar, FMGC, consultanta, si IT&C. Media de varsta s-a situat in jurul a 35 de ani, iar majoritatea cursantilor aveau peste 10 ani de experienta in munca.

Urmatorul program MBA al WU Executive Academy va incepe in luna noiembrie a acestui an si are o durata de 14 luni. Cursurile sunt sustinute in limba engleza numai de profesori straini, membri ai unor prestigioase universitati precum Harvard, Thunderbird sau Leeds. Programul se axeaza pe partea practica a unei afaceri, punand accent pe situatia economica actuala si pe o serie de studii de caz. Munca in echipa este, de asemenea, una din componentele esentiale ale MBA-ului.

Cursurile se desfasoara part-time (o data pe luna, de joi pana duminica), astfel incat sa nu afecteze programul de munca al managerilor. Programul se desfasoara la Bucuresti, dar sunt incluse si doua sesiuni de cursuri in SUA si in Austria. Diploma de absolvire este acordata de catre Universitatea Economica si de Afaceri din Viena (Vienna University of Economics and Business - WU Wien).

Pentru mai multe informatii, viziteaza executiveacademy.at/emba_buc

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri