Metrorex a pus in functiune un numar de 35 de automate de vandut cartele de calatorie (AVC) in mai multe statii de metrou.
Statiile in care sunt amplasate automate pentru vanzarea cartelelor sunt: Parc Bazilescu, Jiului, 1 Mai, Pacii, Gorjului, Dristor 1, Aviatorilor, Universitate, Basarab 2, Grozavesti, Berceni, Aparatorii Patriei, Piata Sudului, Eroii Revolutiei, Piata Unirii 1 si 2, Piata Romana, Aurel Vlaicu, Pipera, Republica, Titan, Nicolae Grigorescu 1, Eroilor, Preciziei, Lujerului, Crangasi, Gara de Nord 1, Piata Victoriei 2, Stefan cel Mare, Obor, Piata Iancului, 1 Decembrie 1918 si Anghel Saligny, informeaza Mediafax.

Potrivit Metrorex, automatul de vandut cartele (AVC) contine un ecran de comanda (touch screen) pozitionat astfel incat sa asigure o buna vizibilitate si afiseaza un meniu usor de folosit de catre calator, in limbile romana, engleza si franceza.

Automatele accepta la plata atat carduri bancare emise sub sigla VISA si MasterCard, cat si cash, bancnote de 1, 5, 10, 50 lei si monede de 10 si 50 bani. Calatorii trebuie sa introduca suma exacta a contravalorii legitimatiei de calatorie solicitata deoarece automatul nu acorda rest. Odata cu cartela, automatul acorda si chitanta nefiscala.

Reteaua de metrou din Bucuresti are o lungime de 67 de kilmetri, patru magistrale si 49 de statii.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri