Apelul la numarul de urgenta 112 a fost primit in jurul orei 13.00, la fata locului ajungand un echipaj SMURD, care a constatat decesul, potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, citata de Mediafax.

Ioan Oita si-a inceput afacerea in 1993, cand comercializa doar tuica, bere si vin. Doi ani mai tarziu, i-a venit ideea sa inceapa sa vanda mici, dupa ce a vazut cati muncitori erau prin zona. Un mic si o bere era tot ceea ce isi dorea orice trecator. Ajunsese sa castige 200.000 de euro pe an din vanzarea micilor, potrivit cotidianului Evenimentul Zilei.

Numele de "Cocosatu" provine de la bucatarul sef Andrei Aexandru (Nea Sandu), un grataragiu descoperit de Ioan Oita in judetul Calarasi, despre care clientii spuneau ca ar fi capatat cocoasa de la cat a stat aplecat asupra gratarului. In realitate, se pare ca problema de sanatate a aparut dinainte.

Citeste si:

Restaurantul La Cocosatu este o terasa acoperita, celebra pentru micii si gratarele sale, in apropierea Aeroportului Baneasa, potrivit Restograf.

Sursa foto: Sas-richard.blogspot.com