„Toti angajatii au primit loc de munca similar celui avut pana acum, cu pastrarea pachetului salarial, intr-unul dintre celelalte doua magazine detinute in Timisoara", a precizat Valentin Pauna, directorul de resurse umane in cadrul companiei.

In cadrul magazinului care se va desfiinta lucreaza in jur de 250 de persoane.

Repartizarea angajatilor unitatii din Ghiroda s-a realizat pe baza cererilor adresate de acestia, in cadrul consultarilor individuale care au avut loc cu fiecare in parte, potrivit unui comunicat de presa.

Real Hypermarket a anuntat inchiderea magazinului din Ghiroda, de langa Timisoara, in decembrie 2011, cauza fiind pierderile inregistrate.

Real inchide un hipermarket. A fost o locatie gresita

Real inchide un hipermarket. A fost o locatie gresita

Retailerul german este cel de-al doilea retailer international care a inchis un magazin in Romania. Primul este Carrefour, care a trebuit sa inchida hipermarketul din cadrul centrului comercial Armonia Braila, in vara lui 2009.

Citeste si:

Hipermarketul Real din Ghiroda a fost deschis in 2009, in urma unei investiti cifrate la 24,2 milioane de euro. Aceasta era cea de-a treia unitate detinuta de companie in Timisoara.

Real reporneste motoarele expansiunii

Compania de retail a anuntat, recent, dezghetarea planurilor de expansiune. Astfel, Real va deschide in 2012/2013 un nou hipermarket in parcul comercial AFI Bucurestii Noi.

Israelienii de la AFI aduc hipermerketul Real si in mallul din Bucurestii Noi

Israelienii de la AFI aduc hipermerketul Real si in mallul din...

In plus, retailerul are in vedere si continuarea modernizarii si remodelarii unor magazine mai vechi.

La momentul actual, Real opereaza o retea de 25 de hipermarketuri. Pana acum, compania germana a investit peste 500 de milioane de euro in deschideri si remodelari de magazine in Romania.