Printr-o investitie de 1 milion euro, Carpat Beton, divizia de betoane a HeidelbergCement AG in Romania, a inaugurat al treisprezecelea punct de lucru din tara: statia de betoane de la Targu-Mures.

Investitia in acest punct de lucru se inscrie in strategia de extindere a companiei la nivel national. Noua statie de betoane este situata in centrul tarii, amplasare ce faciliteaza in mod substantial activitatea CARPAT BETON care, prin intermediul noului punct de lucru, va putea deservi cu beton de calitate zona Targu-Mures, o piata aflata in plina dezvoltare. in plus, ca urmare a cererii de betoane din ce in ce mai mare in toate zonele tarii, pe viitor ne propunem sa deschidem inca doua noi statii la Cluj si Constanta, a declarat Dl. Mihnea Stoian, Director General al CARPAT BETON.

Noul punct de lucru de la Targu-Mures este dotat cuun sistem de reciclare a reziduurilor de beton si cu tehnologie care permite reducerea la zero a emisiilor de praf si a zgomotului.

Statia de betoane din Targu-Mures este specializata in producerea de betoane aditivate, sape si mortare avand o capacitate nominala de productie de 60 mc/ora. Noul punct de lucru este deservit de personal calificat, activitatea desfasurandu-se in conformitate cu normele europene in vigoare.

Prin inaugurarea acestui ultim punct de lucru, CARPAT BETON opereaza in total 13 statii de betoane: Bucuresti (3), Pitesti, Ploiesti, Brasov, Timisoara, Iasi, Bacau, Oradea, Suceava, Craiova si Targu-Mures.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri