Operatorul de servicii medicale private MedLife, controlat de familia Marcu, va deschide anul viitor patru clinici de mari dimensiuni urmand sa angajeze aproximativ 500 de persoane, a declarat Nicolae Marcu, director general al companiei.

Investitia in cele patru hiperclinici care urmeaza sa fie deschise in Galati, Constanta, Craiova si Iasi va fi de minim 2 mil. euro, acesta fiind si singurul plan de dezvoltare anuntat de un jucator pe piata de servicii medicale private.

“In medie o clinica presupune o investitie cuprinsa intre 500.000 si un milion de euro, conteaza foarte mult si zona de constructie”, a afirmat Nicolae Marcu.

Fiecare unitate va avea intre 60 si 100 de medici, la care se adauga un numar asemanator de personal secundar.

“Angajatii vor fi in regim full time. Ne gandim sa incheiem parteneriate si cu medici din Bucuresti pentru aceste clinici”, a mai spus Marcu.

Cea mai recenta investitie a grupului controlat de Mihai si Nicolae Marcu si mama lor, medicul pediatru Mihaela Cristescu, a constat in deschiderea unui centru de chirurgie oncoplastica, proiect in valoare de aproximativ 400.000 euro. Centrul a fost deschis pentru paciente pe 1 septembrie si este situat in cadrul spitalului de ortopedie, din Capitala.

“Ne propunem ca in primele 3 luni de la deschidere sa realizam 2-3 interventii in fiecare luna”, a explicat Nicolae Marcu.

In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea in noua hiperclinici din Bucuresti, Timisoara, Brasov si Arad, opt laboratoare de analize, sase spitale in Bucuresti si Arad, trei maternitati in Bucuresti si in tara, sase farmacii sub reteaua PharmaLife.

MedLife este prezenta pe piata locala din anul 1996 si are in prezent 2.400 de angajati. Compania estimeaza ca va incheia anul acesta cu afaceri de 70 mil. euro.

Pe piata serviciilor medicale private, estimata la peste jumatate de miliard de euro, mai activeaza jucatori precum Regina Maria, Medicover, Gral sau Medsana.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri