Acum o luna, conducerea grupului Dacia-Renault a decis scumpiri la Logan de la 50 la 150 de eur
Modificarile aduse Codului Fiscal incep sa-si arate primele efecte. Operatorii de pe piata petroliera incep sa calculeze scumpirile determinate de cresterea accizelor. Importatorii de camere foto digitale contesta reintroducerea acestei taxe. Cei mai afectati de noile decizii par sa fie insa producatorii si comerciantii de autovehicule. Deja, cel mai mare producator autohton de masini a anuntat cu cit influenteaza acciza pretul unei masini noi.

Cea mai ieftina versiune a autoturismului Dacia Logan se va scumpi cu 58 de euro, dupa introducerea, de la 1 aprilie, a accizei de 1a pentru masinile cu capacitate cilindrica sub 1.600 centimetri cubi. Introducerea accizelor pentru vehiculele mici se traduce prin cresterea pretului la clientul final. Astfel, versiunea Logan Ambiance care, in prezent, se comercializeaza la pretul de 5.800 euro va costa 5.858 euro (cu toate taxele incluse), iar pentru versiunea Logan Ambition, acciza va urca pretul la 8.282 euro, a declarat vineri directorul comercial al companiei Dacia, Jean Michel Sicre.

Preturile automobilelor Chevrolet sub 1.600 cmc importate de General Motors Romania vor creste de la 1 aprilie cu 70-100 de euro, a declarat directorul de marketing al GM Romania, Cristian Oltean.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri