Dacia a anunțat că relansează campania „Sezonul Dacia”, care aduce reduceri la mai multe modele prin programul Rabla și soluțiile de finanțare pe care constructorul autohton le oferă. Campania demarează în această săptămână și va dura, conform comunicării oficiale, mai multe săptămâni.

„De-a lungul mai multor săptămâni, clienții vor avea ocazia de a descoperi campania, inclusiv oferta specială pentru Sandero City, cea mai nouă versiune a modelului de oraș Dacia care poate fi achiziționată începând de la 8.900 de euro, TVA inclus”, se arată în comunicat. Oferta este disponibilă prin intermediul programului Rabla și Dacia Finance.

Dacia Spring în versiunea Extreme (cu 65 de cai putere) este oferit cu un preț de 9.500 euro tot prin programul Rabla, iar Dacia Duster începe de la 13.900 euro în echiparea Expression ECO-G 100. Modelul diesel Expression Blue dCi 115 începe de la 15.250 euro, în timp ce Logan Expression este 10.350 euro. Aceasta este a doua ediție a „Sezonului Dacia”, iar oferta constructorului se bazează pe valorile Rabla Clasic și, respectiv, Rabla Plus din 2023.

Sursa foto: Dacia

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri