Fie ca vorbim de Iulian Stanciu, CEO si actionar eMag, de fondatorul Altex, Dan Ostahie, Dragos Petrescu de la Caru’ cu Bere, Florin si Mariuca Talpes (Bitdefender) sau Radu Georgescu (GeCad), toti au ceva in comun – sunt antreprenori si manageri care ridica, atat in Romania, cat si pe plan international, stacheta intreprinzatorilor.

Invart milioane de euro, iau decizii care pot propulsa compania ori pe varful Everest, ori o pot scapa in Groapa Marianelor si, desi presiunea este fara indoiala mare, au dovedit de-a lungul anilor ca au viziune pe termen lung.

Toate aceste nume mari, si altele, au avut insa un inceput. Ezitari, greseli, din care au invatat. Un prim business cu care, eventual, ori au dat de pamant, ori au reusit sa il vanda si, de acolo, sa construiasca un mic imperiu.

Cum au inceput antreprenorii romani? Care au fost primele impresii ale redactorilor wall-street.ro cand i-au intalnit si ce parere subiectiva au, despre ei, in prezent, citeste in articolul de mai jos.

Sursa foto: Shutterstock: alexskopje

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri